Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Όπως όλοι έτσι και ο Καραμανλής θα κριθεί από την δικαιοσύνη


«Θα υπάρξει δικαίωση, είναι κάτι παραπάνω από θέμα τιμής να βρεθεί τι έφταιξε» τόνισε η Βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά. Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου από την τραγωδία με τους 57 νεκρούς η κα. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τόνισε ότι «θα υπάρξει δικαίωση, είναι κάτι παραπάνω από θέμα τιμής να βρεθεί τι έφταιξε».


«Απαιτώ να υπάρξει δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών» υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Στην Κρήτη, έχουμε μία ευχή: "Να είναι καλά τα παιδιά σου". Ένας χρόνος είναι μία αιωνιότητα» συμπληρώνοντας ότι «όπως όλοι και ο κ. Καραμανλής θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη».


Ερωτηθείσα σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών, είπε ότι «πρέπει να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης» για την αντιμετώπιση και κάλυψη των αναγκών των αγροτών, ενώ σε ερώτηση για το κύμα ακρίβειας, απάντησε:. «Αν οι Χούθι συνεχίσουν τις επιθέσεις τους, ξέρετε πού θα φθάσουν οι τιμές των προϊόντων; Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, ο ελληνικός λαός ξέρει πόσο ακριβά πλήρωσε τα μνημόνια, αλλά και πολιτικές του αέρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου