Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Ζήσε το σήμερα, έτσι ώστε να έχεις ένα ωραίο αύριο και επανέλαβε


Η εικόνα ίσως περιέχει: την Elisavet Dovliatidou, κοντινό πλάνο

Αρχικά αγαπητή Ελισάβετ θα μου πεις τα βασικά: Καταγωγή, επάγγελμα, σπουδές, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας κλπ. 

Καταγωγή, από Μαμά Ρωσίδα και Μπαμπάς Έλληνα. Αρχικά ήθελα να ασχοληθώ με την διατροφολογία, άλλα είχα πάθος με την δημιουργία και την μόδα, έτσι σπούδασα σε σχολή σχεδίου μόδας. Γυμνάζομαι, μου αρέσει να κάνω καραόκε στο σπίτι τις ελεύθερες ώρες. Επίσης μου αρέσει να περπατάω για ώρες.

Φωτογραφία της Elisavet Dovliatidou.

Τι κάνεις επαγγελματικά αυτόν τον καιρό; Με τι ασχολείσαι ή ετοιμάζεσαι να ασχοληθείς; Ποια τα πλάνα σου για την περίοδο αυτή; 

Με το μοντελινγκ αυτό είναι κάτι που αγαπώ, κάνω βέβαια πολύ επιλεκτικά πράγματα πάνω σε αυτό. Τα πλάνα μου είναι προς τ παρόν να κάνω φόκους σε αυτό που αγαπάω και ξέρω να κάνω καλά. 

Ως γυναίκα και μάλιστα νέα βιώνεις διακρίσεις/μπούλινκ στον επαγγελματικό σου χώρο;

Στο χώρο του μόντελινγκ δεν έχω υποστεί κάποιο μπούλινκ, ίσως μικρότερη ένιωθα απλώς ότι τα άτομα αυτού του χώρου δεν με καταλαβαινουν αλλά στην πορεία εξελίχθηκα κ μπόρεσα να διαχειριζομαι καλά κάποια πράγματα κ Δόξα τω Θεώ δεν έχω υποστεί πότε κάτι περίεργο γιατί στην δουλειά μ είμαι πολύ τυπική.

Φωτογραφία της Elisavet Dovliatidou.

Είσαι ευαίσθητη και κοινωνικοποιημένη; 

Ευαίσθητη προς τα ζώα και το περιβάλλον που νιώθω πως πρέπει σαν άνθρωποι να προστατευουμε γιατί ζούμε μέσα σε αυτό και όχι να το καταστρεφουμε... απλά μου ανάβουν τα λαμπάκια για το θέμα αυτό...

Ποιο το παράπονο σου από την γενιά μας (18-38); 

Πολλά τα παράπονα, γενικά προσπαθώ να μην πηγαίνω με το ρεύμα αν και καμιά φορά και εγώ με βρίσκω ν παρασέρνομαι, αλλά θεωρώ πως έχει χαθεί παντελώς η επικοινωνία των ανθρώπων και πολλά είναι απλά για το φαίνεσθαι μόνο όλα είναι τόσο επιφανειακά και ο κόσμος έχει χάσει την ουσία σε πολλά πράγματα 

Φωτογραφία της Elisavet Dovliatidou.

Πως βιώνεις την οικονομική - πολιτική κρίση της πατρίδας μας;

Προσπαθώ να μη κλαίγομαι και να είμαι θετική, η χωρά μας περνάει δύσκολα αλλά στην Ελλάδα ο ελληνας δεν έχει ανάγκη και ενα ευρω να εχει στην τσεπη του θα βγει και θα περάσει καλά... ''δεν νιώθουμε'' σαν λαός αυτό είναι το πόρισμα μου.

Μια θετική - ελπιδοφόρα σκέψη σου για το αύριο;

Ζήσε το σήμερα έτσι ώστε ν έχεις ένα ωραίο αύριο και επανέλαβε! 

Φωτογραφία της Elisavet Dovliatidou.

Ποιο είναι το προσωπικό σου μότο; Η φράση που σε παρακινεί.

Με παρακινεί το γεγονός ότι όταν πραγματικά κάτι το θέλεις η Γη όλη θ γυρίσει και αυτό που πραγματικά ήθελες θα γίνει πραγματικότητα... έχω πάντα θετική σκέψη. 

Να είσαι καλά αυτοκρατορικλη Ελισάβετ!

(Γελάει) Να είσαι καλά ευγενικέ Θωμά!

Φωτογραφία της Elisavet Dovliatidou.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου