Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Ο Εμμαν. Μακρόν εξέλεξε την εκλεκτή του Πρόεδρο της Γαλλικής Βουλής, με τη βοήθεια της ΚεντροΔεξιάς - Απογοήτευση στην Αριστερά - Περιορίζεται η Λε Πεν


Ως πρώτο βήμα για την έξοδο από την ακυβερνησία χαρακτηρίζουν γαλλικά και διεθνή ΜΜΕ την επανεκλογή της εκλεκτής του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.


Το στρατόπεδο του Γάλλου Προέδρου και βουλευτές της Δεξιάς έκαναν μια ad hoc συμφωνία της τελευταίας στιγμής για να επανεκλεγεί πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης η Γιαέλ Μπράουν-Πιβέ στον τρίτο γύρο, με 220 ψήφους υπέρ, σε μια νίκη που ανοίγει τον δρόμο στον Μακρόν για να διαδραματίσει έναν μεγαλύτερο του αναμενομένου ρόλο στον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους οι κεντρώοι του Γάλλου προέδρου και η Κεντροδεξιά άδραξαν την πολιτική ευκαιρία, καταφέροντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό πλήγμα στην αριστερή συμμαχία του Νέου Λαϊκού Μετώπου. Η νίκη της Μπράουν-Πιβέ «καθιστά πιθανό να είναι σε θέση ο Μακρόν να διορίσει έναν πρωθυπουργό από το στρατόπεδό του», δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής της δεξαμενής σκέψης Millenaire του Παρισιού, Ματιέ Χοκ. 

Έλενα Ράπτη: Η Ελλάδα διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να την καταστήσουν πρωταγωνίστρια στο πεδίο του καταδυτικού τουρισμού


Η Ελλάδα διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να την καταστήσουν πρωταγωνίστρια στο πεδίο του καταδυτικού τουρισμού, μιας μορφής τουρισμού που μπορεί και να επιμηκύνει την τουριστική σαιζόν και την ίδια στιγμή να συμβάλλει στην μείωση της ανεργίας.

Αυτό επισημαίνει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη για την σημασία του καταδυτικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Άννα Διαμαντοπούλου: Δε με ενδιαφέρει η κυβερνητική συνεργασία με κανένα κόμμα, μόνο το ΠΑΣΟΚ δυνατο


«Με ενδιαφέρει ένα μεγάλο, κυβερνών ΠΑΣΟΚ. Δε με ενδιαφέρει η κυβερνητική συνεργασία με κανένα κόμμα», τόνισε μιλώντας στο Mega η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου και χαρακτήρισε «συνωμοσιολογία, ότι εγώ θα το κάνω αυτό, για να πάω μετά και να γίνω δεκανίκι».


«Επειδή είναι πολλοί υποψήφιοι και οι πολλοί υποψήφιοι θα φέρουν και πολύ κόσμο στις κάλπες και είναι μια διαδικασία που θα γίνεται αρκετά ερασιτεχνικά, θεώρησα ότι είναι αναγκαίο και νομίζω ότι θα μας διασφαλίσει όλους και απέναντι στην κοινωνία, το να υπάρχουν δικαστικοί αντιπρόσωποι στις κάλπες», είπε η κυρία Διαμαντοπούλου αναφερόμενη στην εκλογική διαδικασία.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Απευθύνομαι στην τεράστια κοινωνική πλειοψηφία, που εκτείνεται από τις παρυφές Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


«Απευθύνομαι στην τεράστια κοινωνική πλειοψηφία που βρίσκεται από τις παρυφές της ΝΔ μέχρι τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ και που δεν μπόρεσαν να βρουν μια πειστική πολιτική πρόταση στις προηγούμενες ευρωεκλογές», υπογράμμισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου.


Η Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», τόνισε ότι εισέρχεται στην κούρσα της προεδρίας με σκοπό να παρουσιάσει τη δική της πρόταση, διαφοροποιούμενη ακόμα και από την επίσημη θέση του κόμματος σε κρίσιμα νομοσχέδια, όπως η επιστολική ψήφος και τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

The ReMARKables InterViews Vol. 345: Η Βρετανίδα Penny Lane, Διεθνές Μοντέλο και Περσόνα του Instagram, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και το Off The Record News BlogSpot


The ReMARKables InterViews Vol. 345: Η Βρετανίδα Lady, Penny Lane, Διεθνές Μοντέλο και Περσόνα του Instagram, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και το Off The Record News BlogSpot


About... Top Model -all natural and genetically gifted Instagram Influencer who is known for sharing her high fashion modeling photography in different studio and beach locations with her over 359.000 Instagram followers. She is also known for posting a variety of fitness related content showing her working out at the gym and modeling for different fitness companies. 


Before Fame... She first began sharing her modeling content in August of 2012.  Trivia... She has been featured in a variety of different magazines and press outlets for her modeling including Vogue Paris, 35MM Magazine, and Vanity Fair etc. Family Life... She was born and raised in Cheshire, England, UK.