Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το μήνυμα της Γιάννας στη Μέρκελ!







Το μήνυμα της Γιάννας στη Μέρκελ!




Μήνυμα προς την Άνγκελα Μέρκελ έστειλε η Γιάννα Αγγελοπούλου από εκδήλωση του ιδρύματος Κλίντον στις ΗΠΑ. «Η Ελλάδα ζει σε έναν κακό γάμο με την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά η λύση δεν είναι το διαζύγιο» είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου  και κάλεσε την Άνγκελα Μέρκελ να σεβαστεί το... γάμο
Η Γιάννα Αγγελοπούλου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υποδέχθηκε τον τέως πρόεδρο του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν και την τέως υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάντλιν Ολμπράϊτ στο πλαίσιο δείπνου-συζήτησης της Clinton Global Initiative (σ.σ. Ίδρυμα  Κλίντον) με θέμα «Πώς θα χτίσουμε συμμαχίες υπέρ του κοινού καλού: Διδάγματα από ηγέτες».
Σύμφωνα με το protothema.gr, ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν για συζήτηση ήταν η επανεκλογή της Άνγκελα Μέρκελ στην Γερμανία. Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις Γερμανίας και Ελλάδας, η Γιάννα Αγγελοπούλου απάντησε: «Πριν μερικούς μήνες, όταν περιδιάβαζα την Αμερική για την προώθηση του βιβλίου μου, με είχε ρωτήσει δημοσιογράφος του NBC μήπως η Ελλάδα θα ‘πρεπε να φύγει από την ΕΕ. Είχα πει τότε ότι η Ελλάδα ζει σ’ έναν κακό γάμο με την ΕΕ, όμως πιστεύω ότι η λύση είναι να χρησιμοποιηθεί σύμβουλος γάμου – όχι να υπάρξει διαζύγιο. Πιστεύω ότι τώρα περιμένουμε να δούμε αν η Άνγκελα Μέρκελ θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις του γάμου», είπε.
Τα δείπνα-συζητήσεις αποτελούν μέρος της ετήσιας διοργάνωσης της Clinton Global Initiative, πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Κλίντον, όπου συνέρχονται ηγέτες απ’ όλον τον κόσμο. Φέτος η CGI διεξάγεται στην Νέα Υόρκη, 23-26 Σεπτεμβρίου.





























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου