Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πολλά γκολ στο "Emirates"



Στις σημερινές προτάσεις θα παίξουμε με τα γκολ στις αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν.


Αρχικά, στη Γερμανία. Στον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Άϊντραχτ Φρανκφούρτης θα εμπιστευτούμε τον άσο των "Λύκων" με απόδοση 1.87. Οι γηπεδούχοι θέλουν νέο σερί για να βγούν στην Ευρώπη και μπορούν να κερδίζουν εύκολα ή δύσκολα.

Στη συνέχεια, θα πάμε στην Αγγλία. Εκεί θα εμπιστευτούμε το Under με απόδοση 1.75 στο τοπικό "ντέρμπι" μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι παίζουν σε όλα τα ματς κλειστά μήπως και καταφέρουν και "κλέψουν" κάποιο βαθμό. Η Τσέλσι του Μουρίνιο από την άλλη, θέλει το πρωτάθλημα αλλά μεσοβδόμαδα ακολουθεί και ο αγώνας με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ οπότε και με μια μικρού εύρους νίκη βολεύεται.

Συνεχίζουμε στην Αγγλία με το ντέρμπι της ημέρας. Στο Λονδίνο. η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Σίτι. Οι γηπεδούχοι με τα τελευταία αρνητικά τους αποτελέσματα κινδυνεύουν να χάσουν και την 4η θέση. Από την άλλη, οι "Πολίτες" κυνηγούν τον τίτλο έχοντας και δύο αγώνες λιγότερο και έχουν μεγάλο κίνητρο. Δεν βγάζουμε άκρη με σημεία οπότε επιλέγουμε το Goal/Goal με απόδοση 1.55.

Τελευταία επιλογή για αυτό το παρολί μας είναι ο αγώνας ανάμεσα στην Μίλαν και στην Κιέβο. Οι "Ροσονέρι" προέρχονται από δύο πολύ καλά αποτελέσματα και βρίσκονται με ανεβασμένο ηθικό. Η ομάδα του Ζεέντορφ δυσκολεύεται με ομάδες που παίζουν κλειστά. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σωθεί ακόμα και θα παίξουν κλειστά για να τσιμπήσουν κάποιο βαθμό. Επιλέγουμε το Under με απόδοση 1.85.


Συνοπτικά:

Βόλφσμπουργκ-Φρανκφούρη 1  1.87
Πάλας-Τσέλσι Άντερ  1.75
Άρσεναλ-Σίτι  Γκολ/Γκολ  1.55
Μίλαν-Κιέβο  Άντερ  1.85

Συνολική απόδοση: 9.3 . Καλή μας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου