Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σημερινές προτάσεις για κέρδη!!!





Μια πολύ καλή 5άδα με υψηλή συνολική απόδοση έχουμε για σήμερα που μπορεί να οδηγήσει και σε υψηλά κέρδη μέσω της Stoiximan είτε παίζοντας την καρφωτή είτε με σύστημα 4/5...!!!
2 αποδόσεις έκπληξη από Ελλάδα και Αγγλία!!!



Παναιτωλικός-Βέροια  1
Η Βέροια μπορεί να καίγεται για τους βαθμούς της σωτηρίας αλλά ο Παναιτωλικός μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα του για να κλείσει η χρονιά με θετικό τρόπο.Μετά από 2 συνεχόμενες ήττες στην έδρα του θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και σήμερα θα κερδίσει όντας καλύτερη ομάδα.

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης  1
Εδώ τα πράγματα είναι απλά.Ο Πανιώνιος καίγεται για το τρίποντο που θα του εξασφαλίσει την παραμονή ενώ η Τρίπολη είναι σίγουρα 5η και δεν μπορεί να κοιτάζει για ακόμα πιό ψηλά στις τελευταίες αγωνιστικές.Αρκετά καλός στην έδρα του ο Πανιώνιος παίρνει τη νίκη και καθαρίζει την παραμονή.

Βόλφσμπουργκ-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης  1
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση και κοιτάζουν μέχρι και την 4η που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.Όσο δύσκολο κι αν είναι θα κάνουν προσπάθεια μέχρι τέλους και αυτό συνεπάγεται πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης και μάλιστα εντός έδρας.Από την άλλη η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν κινδυνεύει για υποβιβασμό και δεν στοχεύει και σε κάτι παραπάνω.

Ατρόμητος-ΠΑΟ  Χ
Σφιχτό ματς αναμένεται στο Περιστέρι.Ο πολύ καλός Ατρόμητος υποδέχεται τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό.Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς και μοιράζονται την 3η θέση.Στο μυαλό των δύο ομάδων είναι περισσότερο το να μην χάσουν και οδηγηθούν κάτω από τον αντίπαλο.Πολύ ανεβασμένοι οι φιλοξενούμενοι αλλά και ο Ατρόμητος δεν χανει στην έδρα του φέτος..Πάμε με το Χ.

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτυ  1
Ντέρμπι σήμερα στο Λονδίνο και θα πάω με την έκπληξη και την μεγάλη απόδοση του άσου.Η Άρσεναλ προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και θα δώσει τα πάντα για μια μεγάλη νίκη η οποία δεν έχει έρθει ακόμα τη φετινή χρονιά.Από την άλλη η Σίτυ πάει τρένο αλλά αυτό το ματς φαίνεται το ιδανικό για να σκαλώσει και να χάσει μετά από καιρό απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο όμως κινδυνεύει να χάσει και την 4η θέση και πρέπει να πάρει παιχνίδια.

Οι αποδόσεις της 5άδας στη Stoiximan:
Παναιτωλικός-Βέροια 1  (1,65)
Πανιώνιος-Αστέρας  1  (1,97)
Βόλφσμπουργκ-Άϊντραχτ  1  (1,87)
Ατρόμητος-ΠΑΟ  Χ  (3,32)
Άρσεναλ-Σίτυ  1  (3,40)

Συνολική απόδοση: 68,61

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου