Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"Jackpot" από το Stoiximan



Καινούριο "παιχνίδι" από το Stoiximan.gr που σας δίνει τη δυνατότητα για νέα κέρδη. Μπείτε μέσα από το www.offtherecordnewsgr.blogspot.gr στα banner της εταιρείας www.stoiximan.gr και κερδίστε bonus πρώτης εγγραφής 100%.


Τι είναι:
To Betting Jackpot είναι το νέο ΔΩΡΕΑΝ συναρπαστικό παιχνίδι πρόβλεψης το οποίο σου δίνει επιπλέον ευκαιρία για μεγάλα κέρδη σε μετρητά εάν στοιχηματίζεις μέσα από το stoiximan.gr!

Πως συμμετέχω:
Κάθε εβδομάδα ο Stoiximan θα επιλέγει 1 ή περισσότερα ματς τα οποία θα συμμετέχουν στο Betting Jackpot και θα ανακοινώνονται μέσω σχετικού banner σε όλες τις σελίδες του site.

Παίζοντας εσύ ένα μονό στοίχημα ή παρολί (το οποίο περιλαμβάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι) αξίας 1€ και πάνω και σε απόδοση μεγαλύτερη του 1.70 πριν την έναρξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αποκτάς αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής στο Betting Jackpot. (η δυνατότητα συμμετοχής θα σου δοθεί αμέσως μόλις τοποθετήσεις το στοίχημα)

Πως παίζεται:
Συμμετέχοντας θα κληθείς να απαντήσεις σε 3 ερωτήσεις σχετικές με την έκβαση του παιχνιδιού που συμμετέχει στο Betting JackPot. Με την λήξη του παιχνιδιού το ποσό του JackPot θα μοιράζεται σε ΟΛΟΥΣ τους νικητές χωρίς κλήρωση. Νικητές ορίζονται μόνο όσοι απαντήσουν σωστά και στις 3 ερωτήσεις.

Τι κερδίζω:
- Οι νικητές μοιράζονται σε κάθε παιχνίδι 250€ μετρητά. Σε περίπτωση που δεν προκύψει νικητής τότε έχουμε JackPot και το ποσό αυτό μεταφέρεται αυτόματα στο επόμενο παιχνίδι.

Τι να προσέξω:
- Στο Betting Jackpot δεν συμμετέχει η αγορά Draw No Bet και το κάθε μέλος μπορεί να λάβει μόνο μια συμμετοχή για κάθε παιχνίδι.

- Tα χρήματα των νικητών θα πιστώνονται στον παικτικό τους λογαριασμό μέσα σε maximum 48 ώρες από την λήξη του εκάστοτε παιχνιδιού.

- Εάν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έρθει 0-0 τότε έχουμε Jackpot και τα χρήματα του επάθλου μεταφέρονται στον επόμενο διαγωνισμό.

- Σε περίπτωση διακοπής, μη διεξαγωγής ή ακύρωσης ενός παιχνιδιού το οποίο συμμετέχει στο Betting Jackpot τα χρήματα του επάθλου μεταφέρονται στον επόμενο διαγωνισμό ανεξαρτήτως εάν έχουν κριθεί οι ερωτήσεις του παιχνιδιού.

- Ο Stoiximan διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης του παιχνιδιού στην περίπτωση κατά την οποία προκύψει έκτακτο τεχνικό πρόβλημα.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου