Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Οργή Καραμανλή




Δεν είδε με καλό μάτι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τη δημοσιότητα που πήραν οι σημερινές συναντήσεις του με στελέχη της ΝΔ οπως αναφέρουν πηγές απο το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συγκεκριμένη συγκυρία ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο την ενότητα της παράταξης και να δείξει ως πόλος αμφισβήτησης της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ.

Πάντως στη σημερινή συνάντηση που ειχε με την Ντόρα Μπακογιάννη ο κ. Καραμανλής εμφανίστηκε προβληματισμένος για την πορεία της χώρα αλλα και για τις πρώτες δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ενω αν και η Ντορα Μπακογιάννη εξερχόμενη του γραφείου του πρώην πρωθυπουργου τόνισε οτι δεν συζητήθηκαν εσωκομματικά ζητήματα ωστοσο οι πληροφοριες αναφέρουν οτι υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για την πορεία της παράταξης χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη θεση απο τις δυο πλευρές.

Ενώ οπως αναφέρουν οι πληροφοριες εκτός απο την Ντορα Μπακογιαννη και τον Κώστα Γκιουλέκα το Κωστα Καραμανλη επισκέφτηκαν σήμερα ο Γιάννης Παπαθανασίου και Γιώργος Βλάχος.


πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου