Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αναμένεται υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ...




Σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας θα διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ μολονότι ο ίδιος αλλά και οι στενοί του συνεργάτες δεν σχολιάζουν το θέμα, 
μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει η άποψη του κ. Κώστα Καραμανλή με τον οποίο ο Περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας διατηρεί άριστη σχέση και τον συμβουλεύεται συχνά.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από ''τηλεφωνάκια'' αλλά και site/blogs το όνομα του νεαρού Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες και μέρες...

Τα επιχειρήματα που βάζουν στο τραπέζι οι υποστηρικτές αυτής της υποψηφιότητας, είναι πως ο Περιφερειάρχης έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει η νέα κεντροδεξιά για να περάσει στην επόμενη φάση της.

Είναι από καλή αστική οικογένεια της Μακεδονίας με λαϊκά ερείσματα, έχει καλές σπουδές σε ΗΠΑ και Ευρώπη, έχει εργαστεί στην ζωή του, έχει δεξιές οικογενειακές καταβολές, ο ίδιος κινείται στον μεσαίο χώρο, με καλές γνωριμίες σε όλο το δημοκρατικό και φιλο-ευρωπαϊκό φάσμα, είναι πιο νέος από τον κ. Αλ.Τσίπρα, αφού είναι μόλις 37 ετών, ενώ έχει καταγράψει ένα 72% το 2014 σε μία περιοχή σημειολογική για την κεντροδεξιά παράταξη, αλλά και ευαίσθητη εθνικά όπως είναι η Μακεδονία. 

Το μόνο μειονέκτημα (ίσως) δεν μπορεί να εκλεχθεί βουλευτής μέχρι το 2019 για καθαρά συνταγματικούς λόγους που έχουν σχέση με την παραμονή του στην θέση του επικεφαλής της ΠΚΜ. 

Το βέβαιο είναι πως από χθες στην Αθήνα υπάρχουν έντονες πολιτικές ζυμώσεις, για μία πιθανή υποψηφιότητα του...για να δούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου