Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή ΚΕΑΣΜ στις δράσεις του European Students for Liberty


ΚΕ.ΑΣ.Μ.








Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Τύπου του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης

Το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών ‘’Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης’’, πιστό στο όραμά του για ενεργό πολιτικό διάλογο και δραστηριοποίηση για μία καλύτερη Ελλάδα μακριά από την κρίση με νέες επιχειρηματικές δυνατότητες, ευχαριστεί και αποδέχεται την πρόσκληση των European Students for Liberty για την συμμετοχή του στο πρώτο Regional Conference των E.S.F.L., που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 21 Νοεμβρίου 2015. Το γενικότερο θέμα του Συνεδρίου αφορά την ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Η συμμετοχή μας αφορά αυτόνομο πάνελ ομιλητών με θέμα: ‘’ Homo Innovatus The evolution of Greek Mentality to overcome the crisis.’’  Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Nikolaos M. Tsoniotis (Co-Founder/Technical Lead at ENISTEC , Admin of SKG Startuppers) και Christos D. Katsanos (Managing Partner & Creative Director at DKG GROUP, Mentor/Coach at Orange Grove). Την εισαγωγή θα πραγματοποιήσει ο Konstantinos Mouratis.

Οι εξελικτικοί οικονομολόγοι πιστεύουν πως κάτι νέο θα εμφανιστεί στις διεθνείς αγορές αλλά ίσως η μεγάλη έκπληξη είναι πως οι αγορές είναι πραγματικά υγιείς και πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, ίσως ο HomoInnovatus να είναι το νέο ‘’είδος’’ ανθρώπων, που θα αλλάξει τον τρόπο, που σκεφτόμαστε και φερόμαστε οικονομικά.

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση και αναμένουμε ένα ζωντανό διάλογο με το κοινό μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων αμέσως μετά την λήξη των εισηγήσεων από τους κεντρικούς δύο ομιλητές. Οι ομιλίες θα λάβουν χώρα στον πρώτο όροφο των Ι.Ε.Κ. Δέλτα. Ο τόπος διεξαγωγής του θα είναι το συνεδριακό κέντρο των Ι.Ε.Κ. Δέλτα επί της Ερμού 45. Η είσοδος εντός του συνεδρίου είναι δωρεάν αφού ολοκληρωθεί η σχετική ηλεκτρονική προεγγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου