Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Συνεργασία ΚΕΑΣΜ και EU Careers Ambassadors


ΚΕ.ΑΣ.Μ.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Τύπου του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης

Το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης», πιστό στις θέσεις του για την εξωστρέφεια των ελληνικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, έχει την τιμή να συνεργάζεται με το θεσμό των “EUCareersAmbassadors” και την Στεφανία Ευσταθίου, απόφοιτη Νομικής ΑΠΘ, για την εξεύρεση Ειδικών Συνεργατών για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016.

Ο θεσμός EU Careers, δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα της EPSO του αρμόδιου φορέα για την επιλογή προσωπικού που θα εργαστεί για όργανα και οργανισμούς της Ευρωπαικής Ένωσης, και από το 2010 έχει παρουσιάσει το θεσμό των '' EU Careers Ambassadors ''. Στόχος είναι η δημιουργία ενός δικτύου ανθρώπων, ικανών να ενημερώσουν και να προωθήσουν τις καριέρες στην ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό επιλέγεται ένα άτομο από κάθε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα σε κάθε κράτος- μέλος, ενώ φέτος για πρώτη φορά ο θεσμός υφίσταται και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο εργαζόμενος στα όργανα της Ευρωπαικής Ένωσης θέτει τις υπηρεσίες του στην εξυπηρέτηση περισσότερων από πενήντα εκατομμυρίων πολιτών της ΕΕ, εργάζεται σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο. Προσφέρεται η δυνατότητα ανάπτυξης ικανοτήτων, απόκτησης νέων δεξιοτήτων καθώς και ευκαιρίες για σταδιοδρομία γεμάτη προκλήσεις και συμβολή στην επέκταση του ευρωπαϊκού ιδεώδους.

Σας παροτρύνουμε να υποβάλλεται την υποψηφιότητά σας για την πλήρωση θέσεων των Ειδικών Συνεργατών του EUCareers και να αδράξετε την ευκαιρία για μια σταδιοδρομία ευρωπαϊκού βεληνεκούς.

Σας επισυνάπτουμε το σχετικό σύνδεσμο για την υποβολή υποψηφιοτήτων https://docs.google.com/forms/d/19mHoaYwVKiRgsAJlrsDEmSwhzSfsaHbYk7Db7GoCsB4/viewform?c=0&w=1

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Τύπου του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου