Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Πολυτελή ξενοδοχεία που ετοιμάζονται! (pics)

Το CNN παρουσίασε 4 ξενοδοχεία που είναι υπό κατασκευή σε διάφορα σημεία του πλανήτη και ξεχωρίζουν με την πολυτέλεια των παροχών αλλά και με το extreme design τους. 

Κατά καιρoύς έχουμε δει να αναλύονται και να παρουσιάζονται διάφορα projects ξενοδοχείων που πρόκειται να κατασκευαστούν σε διάφορα σημεία του κόσμου αλλά ελάχιστα από αυτά παίρνουν τελικά σάρκα και οστά. Ωστόσο αυτά που ακολουθούν ήδη κατασκευάζονται και πολύ σύντομα θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό για να το μαγέψουν…
1. Shimao Wonderland InterContinental (Σανγκάη, Κίνα)
perierga.gr - Πολυτελή ξενοδοχεία που ετοιμάζονται να ανοίξουν στον κόσμο!
Το πολυτελές θέρετρο, στην άκρη ενός εγκαταλελειμμένου λατομείου έξω από τη Σαγκάη, είναι πλέον σε καλό δρόμο για την ολοκλήρωση στις αρχές του 2017, σύμφωνα με τον project director Martin Jochman. Θα περιλαμβάνει 328 δωμάτια και αθλητικό κέντρο που θα προσφέρει τα πάντα, από bungee jumping έως αναρρίχηση.
2. Poseidon Underwater Resort (Φίτζι)
perierga.gr - Πολυτελή ξενοδοχεία που ετοιμάζονται να ανοίξουν στον κόσμο!
Ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται εξ ολοκλήρου κάτω από το νερό μπορεί να ακούγεται σαν σκηνικό ταινίας φαντασίας. Αλλά αυτό είναι που ετοιμάζει η κατασκευαστική U.S. Submarine Structures στα ανοικτά των ακτών των νήσων Φίτζι, το πρώτο υποβρύχιο θέρετρο στον κόσμο. Εκτός από τις 24 σουίτες, η ιδιοκτησία θα περιέχει μια βιβλιοθήκη, σπα, μπαρ, εστιατόριο και χώρο εκδηλώσεων, όλα με θέα πάνω από έναν κοραλλιογενή ύφαλο γεμάτο με ψάρια.
3. Keemala Resort (Πουκέτ, Ταϊλάνδη)
perierga.gr - Πολυτελή ξενοδοχεία που ετοιμάζονται να ανοίξουν στον κόσμο!
Το χωριό Ewok του «Star Wars» θα έχει πραγματικό ανταγωνιστή στην Ταϊλάνδη, το επικείμενο Keemala Resort, ένα τροπικό χώρο με αχυρένιες καλύβες, δεντρόσπιτα, πισίνες και κήπους με βότανα σε ένα τροπικό δάσος κατά μήκος της θάλασσας Andaman. Μαγειρική και μάθημα για πολεμικές τέχνες, καταδύσεις και ιδιωτικές ναυλώσεις σκαφών περιλαμβάνονται στον μακρύ κατάλογο των προσφορών πολυτελείας του θερέτρου.
4.Dawang Mountain Resort (Changsha, Κίνα)
perierga.gr - Πολυτελή ξενοδοχεία που ετοιμάζονται να ανοίξουν στον κόσμο!
Το ακίνητο θα έχει δύο αντίθετα περιβάλλοντα: μια λίμνη με βυθισμένους κήπους και ένα εσωτερικό χιονοδρομικό κέντρο. Ένα ξεχωριστός ψηλός πύργος θα στεγάσει ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 330 σουίτες που αναζητούν στη λίμνη Tongxi και στο βουνό Dawang, μαζί μάλιστα με ένα αθλητικό συγκρότημα αναψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου