Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Πέντε συν μια επιλογές από τα Γιουρόπια

Η μία έμπνευση, για combo άσου και over Ολυμπιακού (στο 2.30) και πέρασε και επιβεβαιώθηκε από τη μορφή του ματς. Οι άλλες δύο πήγαν άκλαφτες: και ο άσος της Λυών και το under 3,5 στο Αρσεναλ - Μπάγερν. Φόρτσαρε όσο θες από τώρα, μωρή Μπάγερν. Την άνοιξη, που ξυρίζουν τον γαμπρό, να σε δω που θα σέρνεσαι...


Τουλάχιστον πέρασε και η Τσέλσι, όσο δύσκολα πέρασε και η Γιουνάιτεντ την Τρίτη, άρα σήμερα... όλοι Σέλτικ, ναι;

Η Σέλτικ ήταν ένας από τους άσους που είχα "κυκλώσει" προς μελέτη και ποντάρισμα από το πρωί της Δευτέρας. Τους άλλους τους βλέπετε κάτωθι, στις προτάσεις, από ματς... do or die: νικάς, ελπίζεις. Δεν νικάς, χαιρετίσματα. Εκτός τούτου του... κανόνα η Φιορεντίνα, θαρρώ ότι αφενός είναι "τυράκι" το 1.70 στην Πολωνία επί της Λεχ, αφετέρου προτεραιότητά της είναι, φως φανάρι πια, το πρωτάθλημα.

Κατά τα λοιπά, κακά τα ψέματα η Μαρσέιγ δεν είναι για 1.80, ειδικά υποδεχόμενη μια αήττητη από τις 19 Σεπτεμβρίου Μπράγκα (7-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις, σε επτά εξ αυτών δεν δέχθηκε γκολ) αλλά η ανάγκη για νίκη, η ποιοτική υπεροχή και η έδρα με έψησαν για τον άσο της Μαρσέγη (που λέει και ο Αλέφας). Ανάλογο ματς, που επίσης έληξε "άσος" προ 15 ημερών, και το Τότεναμ - Αντερλεχτ. Οι Βέλγοι νίκησαν καθαρά λόγω της ισχύος της έδρας τους, στο Λονδίνο θα βρουν μια Τότεναμ που νικά φέτος εύκολα και που παίζει με φοβερή αυτοπεποίθηση.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Πέμπτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου