Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Επτά, όλα με ρίσκο

Στην Premier, θέλοντας και μη το μάτι πέφτει πάνω στην Τσέλσι: άκου 2.05 το διπλό με τη Στόουκ. 

Ο κόσμος της… μίλησε αποθεώνοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο (θα δει το ματς από την εξέδρα, ελέω τιμωρίας) μεσοβδόμαδα, στο αγχώδες αλλά δίκαιο 2-1 επί της Ντινάμο Κιέβου, η Στόουκ δεν έχει τόσο καλή άμυνα όσο δείχνουν τα αποτελέσματά της όσο γκολκίπερ μιας και ο Μπούτλαντ είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στην κατηγορία ως τώρα! Πόσο θα τραβήξει αυτό; Ψιλοέπεσε στο μάτι μου και ο άσος στο Μπόρνμουθ - Νιούκαστλ αλλά ομολογώ ευθαρσώς ότι κωλώνω, έχει και πολύ Χ αυτό...

Στο Βέλγιο, περίμενα καιρό μια αγχώδη εμφάνιση και κακή απόδοση της Οστάνδης και την είδα, στο 1-1 με τη Σαρλερουά ισοφάρισε στο 94' με τραβηγμένο πέναλτι και δείχνει να έχει απωλέσει τη φρεσκάδα της. Το πρόβλημα είναι ότι παίζει με τη Λέουβεν, το συν (όταν σκέφτεσαι την κόντρα, όπως τώρα) είναι ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση της κορυφής.

Ligue 1 και... Καέν - Γκινγκάμπ, όπου το διπλό προφανώς και έχει... λόγο ύπαρξης, βάσει φόρμας. Τρεις σερί ήττες, μαζί με το άδικο 2-1 από τη Νις στο Λιγκ Καπ, είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά της Καέν και περιμένω αντίδραση, ειδικά από τη στιγμή που η Γκινγκάμπ στερείται τον σκύλο-χαφ Σανκαρέ.

Στην Bundeasliga, η… τρελο-Χόφενχαϊμ δύναται να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της υποδεχόμενη την Αϊντραχτ. ενισχυμένη με την επάνοδο του στόπερ Μπίτσαξιτς και του κομβικού εξτρέμ Φόλαντ. Ο Χουμπ Στέφενς δίνει βάρος στην άμυνα και η Αϊντραχτ αμυντικά όταν θέλει κάνει... παπάδες (π.χ. το 0-0 με την Μπάγερν) αλλά μπροστά δείχνει δύστοκη.

Στην Primera η Εϊμπαρ έχει, θαρρώ, καλύτερη ομάδα από τη Χετάφε η οποία εκτός Μαδρίτης έχει 0-1-4 και τέρματα 1-11, κυρίως όμως κάνει λίγες φάσεις.

Η Βερόνα είναι η μόνη χωρίς νίκη στη Serie A και παντελώς άτυχη: κοιτάω τα τελευταία της ματς με ήττες από Ιντερ και Λάτσιο, ισοπαλίες με Κιέβο και Ουντινέζε αν και προηγήθηκε στο σκορ σε αμφότερα, ήττες από Σαμπντόρια και Φιορεντίνα και, στο τελευταίο, 0-0 με την ανεβασμένη Κάρπι. Ρέντα δεν είχε, λογικά ο Αντρέα Μαντορλίνι απολύεται αλλά η Μπολόνια, που άλλαξε πρόσφατα προπονητή, δεν είναι τόσο σταθερή ώστε να μην αποκλείσω τον άσο. Αλλωστε, γιατί είναι στο 2.20 και όχι, επί παραδείγματι, στο 2.70; Οι μπουκ, χαζοί, δεν είναι...

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου