Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Με λίγα γκολ σε Αγγλία και Ελλάδα!




Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα και ότι πραγματικά επιθυμεί ο καθένας.



Πρώτο ενδιαφέρον στοιχηματικό πρόγραμμα για το 2016 και θα κάνουμε τις προτάσεις μας για το καλό που λέει και ο λαός.

Ξεκινάμε με την αγαπημένη Σούπερ Λίγκα και τον αγώνα του Καυταντζογλείου μεταξύ Ηρακλή και Καλλονής. Ο Γηραιός έχει πολλές απουσίες κυρίως στην αμυντική γραμμή ενώ η ομάδα της Λέσβου έχει καινούριο προπονητή (Καραγεωργίου) και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να μείνει στην κατηγορία. Βλέπω λίγα γκολ και επιλέγω το under του 1.62.

Δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το Νησί και τον αγώνα των 14.45 στο Λονδίνο ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μπίλιτς αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό με πολλές απουσίες αλλά καταφέρνει να μην χάνει. Από την άλλη, η ομάδα του Κλοπ ανεβαίνει τις τελευταίες αγωνιστικές με αποκορύφωμα τα δύο σερί 1-0 με Λέστερ και Σάντερλαντ. Επιλέγω το under του 1.70.

Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στο Νησί μιας και το σαββατοκύριακο αυτό δεν έχει Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Η τρίτη μας επιλογή θα είναι από το Μάντσεστερ και τον αγώνα ανάμεσα στη Γιουνάιντε και τη Σουόνσι. Οι γηπεδούχοι δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιωθεί αμυντικά μετά τη φυγή του Μονκ, ο Κέρτις παρατάσσει την ομάδα πιο αμυντικά. Επιλέγω το under του 1.67.

Τέταρτη και τελευταία επιλογή μας έρχεται από την Τσάμπιονσιπ. Στο Λονδίνο και πάλι αλλά αυτή τη φορά στο «Κρέιβεν Κότατζ» αγωνίζονται η Φούλαμ με αντίπαλο της την Σέφιλντ Γουεν. Η ομάδα του Λονδίνου είναι η χαρά του οβερ ενώ και οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν στα περισσότερα παιχνίδια τους και δη στα εκτός έδρας. Πάμε με τα πολλά γκολ και το over του 1.80.


Συνοπτικά: 

Ηρακλής-Καλλονή under 1.62

Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ under 1.70

Μαν.Γιουνάιτεντ-Σουόνσι under 1.67

Φούλαμ-Σέφιλντ Γουεν. over 1.80


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου