Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Μια Ελληνίδα αναλύτρια στο... κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!






Η Μαριέλα είναι μια 25χρονη που είχε την τύχη να δουλεύει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Από την Αθήνα και την προπονητική κατέληξε σε μια μικρή πόλη της Ουαλίας όπου εδρεύει η ομώνυμη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ η Σουόνζι. Εδώ και έξι μήνες είναι στο τιμ των αναλυτών της πρώτης ομάδας, σε ένα καινούριο project.


Η Σουόνσι ιδρύθηκε το 1912 και έδρα της είναι το Liberty Stadium όπου χωράει 21.000 θεατές. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στη δεκάδα και είναι η πρώτη Ουαλική ομάδα που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι μια ομάδα χωρίς χρέη όπως οι περισσότερες ομάδες στο Νησί. Καλύτεροι της παίκτες είναι οι Γκομίς, Σίγκουρντσον, Αγιού και Φαμπάνσκι.

Η πόλη είναι γνωστή ως η κομητεία του Σουόνζι, είναι παραθαλάσσια και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουαλίας. Στην Σουόνζι έχουν ποσοστό στη διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας αλλά φυσικά και υπάρχει και ένας επιχειρηματίας. Στην διοίκηση κανείς δεν κάνει βιαστικές κινήσεις σε οτιδήποτε αφορά την ομάδα. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Μαριέλα, την περυσινή χρονιά η διοίκηση περίμενε να σωθεί η ομάδα και μαθηματικά για να αρχίσει να κάνει εργασίες βελτίωσης στο προπονητικό της κέντρο. Με λίγα λόγια απλώνουν τα πόδια τους μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου