Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Europa… με patent-Του Νίκου Μποζιονέλου




Ούτε λίγο ούτε πολύ, 21 ματς διεξάγονται απόψε για το Europa League και με μια πρώτη ματιά… έσβησα περισσότερα από τα μισά. 


Όταν έχεις να κάνεις με διπλά ματς, μέσα σε μία εβδομάδα, και με φαβορί που αγωνίζονται εκτός απόψε (και ευλόγως, ό,τι κι αν κάνουν, με τη ρεβάνς στην έδρα τους παραμένουν... ακριβώς αυτό: φαβορί) δεν είναι επίφοβο να κυνηγήσεις απόψε το διπλό; Δύο τέτοια παιχνίδια είναι των… δικών μας: στο 2.20 ο ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα, στο 2.05 ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία. Ναι, με την υποσημείωση όμως ότι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, δεν τον παίρνει να βολευτεί με ισοπαλία ύστερα από τον επονείδιστο αποκλεισμό από τους… Μπεερσεβαίους. Και το ότι ο Τσόρι θα είναι βασικός, αντί του ντεφορμέ Φορτούνη, το κρίνω στα συν…

Σκέφτηκα, αλλά το άφησα, και τον άσο του 2.70 στο Σλάβια – Αντερλεχτ, κυρίως επειδή στους Βέλγους ήδη αποχώρησε ο Ντεφούρ (Μπέρνλι), είναι υπό πώληση ο σταρ μέσος Πρατ και ο τεχνικός πέταξε εκτός ομάδας τον μπακ Ν'Σακαλά και τον στόπερ Ντε Μάιο που αποκτήθηκε μόλις πριν από ενάμισι μήνα, όμως οι Τσέχοι αγωνιστικά δεν έχουν πείσει καθόλου…

Τι άλλο κράτησα; Το υψηλότατο over του 2.10 στο Σοντερίσκε – Σπάρτα Πράγας όπου αναμετράται μια άπειρη, δανέζικη ομάδα που δεν έχει νίκη ακόμη εντός συνόρων με μια τσέχικη η οποία είναι καλοδουλεμένη (ελέω Ζντένεκ Σκάζνι) από πέρυσι και με ευχέρεια στο γκολ. Τον άσο στο 2.55 στο ματς της Βιέννης (στο «Ερνστ Χάπελ» και όχι στη φυσική της έδρα) ανάμεσα σε Αούστρια και Ρόζενμποργκ, με τους Νορβηγούς να ξεμένουν από φορ (τέθηκαν εκτός Μπακένγκα και Λανλάι).

Για το ματς της Λεωφόρου, η ιταλική λογική του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό είναι πρωτίστως το μηδέν πίσω: και καλά κάνει, άλλωστε ποιος αποκλείει να… σπάσει το 1.80 του άσου απόψε και ο ΠΑΟ να αποκλείσει την Μπρόντμπι σκοράροντας στη Δανία; Εξ ου και το απέφυγα. Αλλωστε και εύχομαι, και το πιστεύω, ότι και οι τρεις ομάδες μας θα είναι (δύσκολα ή εύκολα) στους ομίλους του Europa φέτος..

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου