Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Δυάδες και patent-Του Νίκου Μποζιονέλου





Σέντρα απόψε στη Serie A με τους… μεγάλους στο 1.45 (Ρόμα) – 1.50 (Γιουβέντους) και με τη… σημείωση ότι στη Ρόμα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ετοιμάζει rotation ενόψει Πόρτο και την ενισχυμένη Γιούβε να υποδέχεται μια Φιορεντίνα όπου ο Πάουλο Σόουζα ζήτησε μεταγραφές αλλά πήρε… ξέρετε τι.


 Στο 1.70 είναι το να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές η Γιούβε, η οποία όμως σε κανένα φιλικό δεν έπαιξε φουλ με βασικούς καθώς πολλοί είτε άργησαν να ενσωματωθούν ελέω Euro είτε είχαν μικροτραυματισμούς. Είναι ερώτημα, στα συν όμως ότι ξεκινά με Μάντζουκιτς στην κορυφή και όχι με τον… υπέρβαρο Ιγουαΐν.

Σέντρα και στην Primera Division όπου στο Μπαρτσελόνα – Μπέτις το μόνο βάσει απόδοσης που έχει αξία είναι το over 1,5 έως το ημίχρονο (στο 1.80). Στο Γρανάδα – Βιγιαρεάλ το ντεφορμάρισμα των Λεβαντίνων αποτρέπει από οποιαδήποτε σκέψη για ποντάρισμα υπέρ τους, όπως και στο Σεβίλλη – Εσπανιόλ για τους «ρόχος» της Ανδαλουσίας που ευλόγως θα χρειαστούν χρόνο για να αφομοιώσουν τα νέα δεδομένα με τον Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο και τους εννέα νέους παίκτες. Στην Εσπανιόλ θα κάνει ντεμπούτο ο Κίκε Σάντσες Φλόρες, ένας προπονητικής αμυντικής λογικής μεν αλλά με ενισχυμένο ρόστερ στη διάθεσή του. Δεν αποκλείω πάντως να σκοράρουν αμφότερες (τίμιο το 1.75).
http://www.foxbet.gr/go/betshop

Μεγάλο πρόγραμμα, μικρό ενδιαφέρον (από μένα) απόψε στο Championnat. Στο Ναντ – Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα κάνει εκτενές rotation αλλά ο άσος του 2.45 είναι μικρός, , στο δε Ανζέ – Νις η γηπεδούχος ήταν κακή στην ήττα στο Μονπελιέ ενώ οι Νικαιώτες εμφανίστηκαν (στο 1-0 επί της Ρεν) με πιτσιρίκια, μέσο όρο ενδεκάδας τα 22,2 έτη και πέντε πρωτάρηδες στην κατηγορία. Απειρία μεν, δεν νιώθουν κίνδυνο δε και το 3.20 του διπλού ομολογώ με ιντριγκάρει. Στο Λοριάν – Καέν ο άσος φλερτάρει το 1.90 ωστόσο είναι αποτρεπτικό ότι από το γηπεδούχο θα λείψει το δίδυμο των στόπερ.

Στην Premier League … τίμιο δείχνει και το 1.57 της Σίτι στο «Μπριτάνια» του Στόουκ. Μια Σίτι που ήταν ψιλοκαλή στο 2-1 επί της Σάντερλαντ και εξαιρετική μεσοβδόμαδα στο 5-0 επί της Στεάουα. Ωστόσο θα το αποφύγω, μην υποτιμώντας την (ανέκαθεν δύσβατη…) έδρα της Στόουκ. Αντιθέτως, το 1.62 της Τσέλσι στο Γουότφορντ δείχνει μικρό για τη δυσκολία του αγώνα αλλά δεν είναι. Οι Λονδρέζοι με τη Γουέστ Χαμ ήταν ομάδα... Κόντε με πάθος, μαχητική: ό,τι της έλειψαν πέρυσι. Και η Γουότφορντ απογοήτευσε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον, λογικό να είναι αουτσάιντερ στην… ιταλική μονομαχία του Βάλτερ Ματσάρι με τον Αντόνιο Κόντε. Κατά τα λοιπά, η Γουέστ Μπρομ ήταν εντυπωσιακό στο 1-0 επί της Πάλας αλλά ήταν και η Πάλας κακή, εξ ου και απαξίωσα τον άσο του 3.00 με την Εβερτον σήμερα, μια Εβερτον που χωρίς να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της ξέρει να βρίσκει γκολ… Το Μπέρνλι – Λίβερπουλ και μικρό διπλό έχει (ούτε καν 1.60…) και η «κόκκινη» άμυνα θέλει δουλειά ακόμη διότι ο Λόβρεν είναι αφερέγγυος (κάνα στόπερ θα πάρουμε, καλέ μου Γιούργκεν;). Στο δε Σουόνσι – Χαλ ναι μεν οι νεοφώτιστοι νίκησαν τη Λέστερ αλλά τους συσπείρωσαν τα προβλήματα (μόλις 13 επαγγελματίες παίκτες διαθέσιμοι), η γκρίνια του κόσμου και ο υπηρεσιακός, που θα γίνει μόνιμος, προπονητής. Οι Ουαλοί με γκολ στο 82’ νίκησαν 1-0 στο Μπέρνλι, ομάδα Γκουιντολίν πια, προσεκτική και αποφεύγει τα ρίσκα. Ο άσος του 1.85 όμως έπεσε στο 1.75, πλέον ασύμφορος. Τίποτε στο Τότεναμ – Πάλας, αντιθέτως στο Λέστερ – Αρσεναλ εννοείται πως οι Λονδρέζοι δικαίως φαβοριτίζονται υψηλά, στο 2.70. Με τη σημείωση ότι η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν η μόνη που νίκησε πέρυσι μέσα – έξω την πρωταθλήτρια και ξέρει πώς να την αντιμετωπίσει, θεωρώ πιθανό να ρεφάρει την ήττα από τη Λίβερπουλ.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου