Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Κάτι νέο έρχεται από τον Afixis


Αποτέλεσμα εικόνας για wave afixis

Κάτι νέο έρχεται από τον Afixis...

Ακολουθεί το ΔΤ του Οργανισμου:

Ο εκπαιδευτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός Afixis έπειτα από το πέρας μιας επιτυχημένης χρονιάς, γεμάτη με ενδιαφέρουσες, επιμορφωτικές και ποικιλόμορφες δραστηριότητες (Μοντέλο Βουλής Ελλήνων, Εικονικές Δίκες Πρωταγόρα), επιστρέφει δυναμικά με ανανεωμένες ιδέες για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018.

Στις 25&26 Νοεμβρίου του 2017 θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2) το WorldAcademyExpo 2017 (WAVE 2017), ένα καινοτόμο επιστημονικό συνέδριο, που δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές όλων των βαθμίδων να παρουσιάσουν σε ένα ευρύ κοινό την ακαδημαϊκή τους έρευνα.

 

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι επιχειρήσεων, αλλά και επιστήμονες με σκοπό όχι μόνο να παρακολουθήσουν και να εμπλουτίσουν με την παρουσία και τη γνώση τους το συνέδριο, αλλά και για να προσεγγίσουν τους συμμετέχοντες, με την προοπτική προσφοράς κάποιας θέσης εργασίας ή και πρακτικής άσκησης (internship).

Στα πλαίσια του WAVE 2017 θα πραγματοποιηθεί και έκθεση (Expo) φοιτητικών ομάδων και start-upμε σκοπό να παρουσιάσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό.

Μια τέτοια διαδικασία έκθεσης και επιρροής του κοινού διευρύνει τους διεπιστημονικούς ορίζοντες, αλλά και δημιουργεί εύφορο έδαφος για πρωτοτυπία και μελλοντική εξέλιξη σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://wave.afixis.org/applications/apply/1380/ , ενώ από το ίδιο site θα έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν περεταίρω πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου