Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Elisavet for President!

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Elisavet Dovliatidou, κάθεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου που έγινε γνωστή για την παρουσία της στον πρώτο κύκλο του Survivor και όχι μόνο, προκαλεί πολλά «εγκεφαλικά» στο ανδρικό κοινό με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram.

Εκτός από το φοβερό χαρακτήρα της και το εκρηκτικό της μπούστο, η ξανθιά καλλονή διατηρεί ένα καλοσχηματισμένο σώμα το οποίο όπως φαίνεται και από τις δημοσιεύσεις της, το προσέχει και φροντίζει να βρίσκεται σε εγρήγορση κάθε μέρα, προκειμένου να βελτιώνει συνεχώς τον εαυτό της.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Η πρώην Μαχήτρια είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στο παιχνίδι με τη διακριτική της παρουσία αλλά και την επιβλητική της κορμοστασιά.

Το μεσογειακό κορμί της γίνεται αντικείμενο θαυμασμού με το μοντέλο να αναστατώνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μα εμείς που την γνωρίζουμε (Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Ζήσε το σήμερα, έτσι ώστε να έχεις ένα ωραίο αύριο και επανέλαβε και Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και πάλι στα εγκόσμια!) ξέρουμε ότι έχει και 2 κρυφά όπλα... το ήθος και το μυαλό της! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελισαβετ δοβλιατιδου

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ελισαβετ δοβλιατιδου

Αποτέλεσμα εικόνας για ελισαβετ δοβλιατιδου
elisavet_dovliatidou2elisavet_dovliatidou3elisavet_dovliatidou4elisavet_dovliatidou5elisavet_dovliatidou6elisavet_dovliatidou7elisavet_dovliatidou8elisavet_dovliatidou9elisavet_dovliatidou10elisavet_dovliatidou11elisavet_dovliatidou1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου