Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η Καϊλή συνεχίζει να ''οργώνει'' την Κεντρική Μακεδονία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνεται η Vasia Madesi, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Την ανοιχτή στήριξή τους στην Εύα Καϊλή και στον Χρήστο Παπαστεργίου, έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης σε μια εκδήλωση των νέων σοσιαλιστών PES Activists που γέμισε το Ολύμπιον το Σάββατο.

Ο καθηγητής Παντελής Αγγελίδης είπε τα καλύτερα για το ήθος και την ποιότητα της εκδήλωσης που ξάφνιασε ευχάριστα όσους την παρακολούθησαν αφου εφερε εικόνες απο το Μέλλον και μηνύμα ισχυρής εθνικής ταυτότητας με ιδιαίτερη αναφορά στην Μακεδονία. Αρβανιτίδης Γερανίδης Μαγκριώτης Ξυλούρης Ωραιόπουλος Γούναρης Τριανταφυλλίδου Τουχτιδης Διαμαντάκης από το Εργατικό κέντρο, επιχειρηματίες της πόλης μέχρι και ο καθηγητής Πανεπιστημιου Αιγαιου Πέτρος Καβάσαλης και η ψυχή του Κύκλου του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν όλοι εκεί!

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Δημαρέλος και Μπαρμπουνάκης βρέθηκαν μπροστά στην νέα προσπάθεια για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και δε θα μπορούσαν να λείπουν από μια φρέσκια συζήτηση για όσα μπορούν να πετύχουν αν ενώσουν δυνάμεις, αλλά και από την παράταξη Ζέρβα είδαμε τον κ. Ροδινό καθώς είναι γνωστό ότι με τον Κ. Ζέρβα είναι προσωπικη φίλη η Εύα Καιλή. Η εκδήλωςη τράβηξε το ενδιαφέρον της νεολαίας καθώς παρευρέθηκαν οι νεότεροι των ψηφοδελτιων της Περιφερειας Στάθης Δημόπουλος και των PES activists Στ. Κωνσταντίνου και Βάσια Μάδεση.   

Ο Μενέλαος Τριανταφύλου και ενας νέος που πήρε τον λόγο και ζήτησε στήριξη για τον εξαιρετικο Παπαστεργίου, έκλεψαν την παρασταση, μαζί με εναν κύριο που μίλησε με θερμά λόγια για την υπεράσπιση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον ψυχολογικό πόλεμο που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο, λίγες μερες πριν τις εκλογες.

Κλείνοντας η Εύα Καϊλη ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση  και τόνισε ότι το στοίχημα των ερχόμενων εκλογών είναι να καταφέρουν οι πολιτικοί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των νέων και να τους κινητοποιήσουν να συμμετέχουν περισσότερο στα κοινά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου