Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Η Κική Τσιλιγγερίδου στο NewnWebRadio και στην εκπομπή ''Σαν τη γάτα με το σκύλο...''

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Kiki Tsiligeridou, χαμογελάει

Την ερχόμενη Τρίτη, 28/01, καλεσμένη μας η δημοσιογράφος και συγγραφέας, κυρία Κική Τσιλιγγερίδου. Μια γυναικά γεμάτη κουλτούρα και όμορφες σκέψεις. Ένας άνθρωπος που ζει πολύ ρεαλιστικά το σήμερα. Μια πένα που έχει να δώσει πολλά, πάρα πολλά ακόμη προς το κοινό. Θα μας μιλήσει για το συγγραφικό της έργο και θα κουβεντιάσουμε ζητήματα ελληνικής επικαιρότητας. 

Επίσης μαζί μας, μια ομάδα νέων, μέλη και στελέχη όλες και όλοι του ΚΕ.ΑΣ.Μ. (Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης) οι: Κατερίνα Χατζηεφραιμίδου, Μαριέτα Μουγιάντζη, Κατερίνα Δαουτάκου, Σωτήρης Παπαζαχαρίας, Πασχάλης Ιωαννίδης, Νταγκίνη Κωνσταντίνα και ο Γρηγόριος Γιαννούλης. Θα μας μιλήσουν για το νεανικό think tank αυτό και για το τι ετοιμάζουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Μαζί μας και ο Μπάγιος Αντώνιος, κλασσικά! ΚΕ.ΑΣ.Μ.: Τσέκαρε και αυτό το link.

Φιλική συμμετοχή ο φωτογράφος/οικονομολόγος: Σταμπολής Γιώργος! Πως θα κόψουμε πίτα ως εκπομπή, άλλωστε, χωρίς έναν επαγγελματία φωτογράφο; 5-7 την Τρίτη και κάθε Τρίτη με την Νικολοπούλου Αναστασία (ΣΥΓΛΟ...) και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά. Στο NewnWebRadio - Newn.GR. LINK: NewnWebRadio. ''Σαν τη γάτα με το σκύλο...''! Σταθερά... το infotainment στα καλύτερα του. 














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου