Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Τι θα κάνει η Ιβάνκα Τραμπ μετά τον Λευκό Οίκο - Πώς θα χρησιμοποιήσει τις σημειώσεις που κρατούσε



Ένα βιβλίο για την εποχή της ως Πρώτη Κόρη θα μπορούσε να γράψει η Ιβάνκα Τραμπ την ώρα που σκέφτεται εάν θα ακολουθήσει την δική της πολιτική καριέρα στην Φλόριντα, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μια πηγή ανέφερε στην New York Post ότι η Ιβάνκα Τραμπ «κρατούσε εκτενείς σημειώσεις» τα τελευταία 4 χρόνια που πέρασε στον Λευκό Οίκο, ενεργώντας ως σύμβουλος του πατέρα της, του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτές οι σημειώσεις, σύμφωνα με την πηγή, θα μπορούσαν να αποτελέσουν την βάση ενός τρίτου βιβλίου- κάτι για το οποίο την έχουν ήδη προσεγγίσει εκδοτικοί οίκοι. Να σημειωθεί πως η Ιβάνκα Τραμπ έχει ήδη γράψει δύο βιβλία, το «The Trump Card» το 2009 και το «Women Who Work» το 2017.

Η Ιβάνκα Τραμπ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γράψει ένα βιβλίο - απάντηση στους επικριτές της

Έτοιμη να απαντήσει στους επικριτές της η Ιβάνκα Τραμπ;

Μάλιστα, η πηγή, πρόσθεσε πως το πιθανό ενδιαφέρον της Ιβάνκα για την συγγραφή ενός ακόμη βιβλίου θα ήταν επειδή «θέλει να μιλήσει ευθέως για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης των επικριτών της».

Μεταξύ των θεμάτων που θα μπορούσε να ασχοληθεί σε αυτό το βιβλίο θα ήταν οι κατηγορίες πως ήταν «εκτός του βεληνεκούς της ο ρόλος της ως σύμβουλος του προέδρου» καθώς και η φήμες πως ο πρόεδρος Τραμπ την παρέκαμπτε, αλλά και την υποτιθέμενη ένταση ανάμεσα στην ίδια και την Μελάνια Τραμπ, ανέφερε η πηγή.

Η Ιβάνκα θα μπορούσε ακόμη να γράψει για τα «πολύ σημαντικά πράγματα που έκανε αναφορικά με τα θέματα των γυναικών, της οικογενειακής άδειας και πολλών άλλων». Σημείωσε επίσης, πως εάν η Ιβάνκα έγραφε ένα τρίτο βιβλίο, θα μιλούσε «για όλα όσα έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της ζωής της και της επιχείρησής της από τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης, τους (δημοκρατικούς) πολιτικούς και τον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης».

Η Ιβάνκα Τραμπ μένει άνεργη μετά την ήττα του πατέρα της – Ποιο είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα της

Να σημειωθεί ότι δύο έρευνες για απάτη από την πολιτεία της Νέας Υόρκης έχουν ξεκινήσει για τον πρόεδρο Τραμπ και τον Trump Organization, σχετικά με φορολογικές διαγραφές εκατομμυρίων δολαρίων σε συμβουλευτικές αμοιβές, όπως έγινε γνωστό τον Νοέμβριο. Μερικά από αυτά τα φερόμενα τέλη, φέρεται να έχουν δοθεί στην Ιβάνκα Τραμπ. Τότε, η κόρη του Αμερικανού προέδρου έγραψε πως οι έρευνες για απάτη ήταν «σαφής παρενόχληση» και πως «αυτή η έρευνα από τους δημοκράτες της Νέας Υόρκης έχει 100% κίνητρα από πολιτικούς, δημοσιότητα και οργή».

Η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ

Την ίδια ώρα, μια δεύτερη πηγή δήλωσε στην New York Post πως ο «επακόλουθος ρόλος της Ιβάνκα ως στενή σύμβουλος και κόρη του Ντόναλντ Τραμπ» ήταν ο λόγος που την προσέγγισαν για την συγγραφή ενός νέου βιβλίου. Ένα τρίτο βιβλίο είναι «μία από τις πολλές επιλογές που έχει στην διάθεσή της» είπε η πηγή, αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτεται να κάνει άμεσα.

Οι βλέψεις της για πολιτική καριέρα

Η πρώτη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα πως η Ιβάνκα Τραμπ «θέλει» μια καριέρα στην πολιτική και πως η Φλόριντα – η νέα της έδρα – ίσως είναι το μέρος όπου θα μπορούσε να αναζητήσει ένα αξίωμα στο μέλλον.

Εξάλλου, η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, έχουν αγοράσει μια ιδιοκτησία 30 εκατομμυρίων δολαρίων στο Indian Creek Island του Μαϊάμι. Πρόκειται για ένα περιφραγμένο ιδιωτικό νησί που αποτελεί δημοφιλές μέρος για τις διασημότητες, με μια αστυνομική δύναμη 13 ατόμων να παρακολουθεί τις 29 κατοικίες.

Η απόφαση για την αγορά του ακινήτου και την μετακόμισής της πολιτεία, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για να διεκδικήσει το αξίωμα στην Φλόριντα, όταν ολοκληρωθεί η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ. «Η Ιβάνκα έχει σίγουρα πολιτικές φιλοδοξίες» ανέφερε μια πηγή στο CNN, μετά την ανακοίνωση για την αγορά του οικοπέδου στην Φλόριντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου