Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Το προφίλ των ανδρών που προσποιούνται οργασμό






Το μύθο ότι μόνο οι γυναίκες είναι καλοί... ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών, καταρρίπτει τόσο η μελέτη ενός κλινικού θεραπευτή, επιστήμονα ουρολογίας, όσο και μια πανεπιστημιακή έρευνα. Το συμπέρασμα κοινό: Οργασμό προσποιούνται και οι άνδρες!

Στο βιβλίο του «Γιατί οι άντρες προσποιούνται: Ολη η απροσδόκητη αλήθεια», ο Αμπραχαμ Μοργκεντάλερ, αναφέρει πολλές ιστορίες ανδρών που παραδέχονται ότι έχουν προσποιηθεί οργασμό.

Οσον αφορά στην απάντηση που δίνει ένας άνδρας που παραδέχεται ότι είναι καλός... ηθοποιός όταν ερωτάται γιατί μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο κλινικός θεραπευτής, αυτό μάλλον προκύπτει γιατί οι συγκεκριμένοι άνδρες νοιάζονται περισσότερο για τη σύντροφό τους παρά για τους ίδιους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του, οι περισσότεροι άντρες που προσποιούνται οργασμό έχουν το εξής προφίλ: «Είναι αγχώδεις τύποι, ανησυχούν για την απόδοσή τους, για τη στύση τους, αλλά, επίσης, νοιάζονται πολύ για την απόλαυση της γυναίκας».

Στο συμπέρασμα ότι και οι άνδρες προσποιούνται οργασμό καταλήγει και μια έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Κάνσας, η οποία έδειξε ότι το 70% των γυναικών κάνουν τα πάντα για να μην καταλάβει ο σύντροφός τους πως δεν ικανοποιήθηκαν, ενώ, το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών, ανέρχεται στο 30%.

Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου