Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Οι 28 εκλεκτοί του Στέφενς



Ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει αύριο στο Λέομπεν της Αυστρίας. Με την επιστροφή των διεθνών κάποιοι έπρεπε να «κοπούν» και έτσι έγινε. Η αποστολή λοιπόν που ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος ο Στέφενς έχει δύο εκπλήξεις. Η μία αφορά στον Αποστολόπουλο που παρόλες τις ευκαιρίες που πήρε μέσα στη χρονιά δεν κατάφερε να πείσει τον Στέφενς να τον πάρει μαζί του. Η άλλη είναι θετική και αφορά τον Στέλιο Πόζογλου. Ο πιτσιρικάς, που σήμερα έγινε και επαγγελματίας, μάλλον έπεισε τον Ολλανδό που και ελλέιψει άλλων λύσεων στα άκρα τον πήρε μαζί του. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε και την υπόλοιπη αποστολή.
Τερματοφύλακες: Χακόμπο, Γλύκος, Ιτάνζ, Γιακουμής. Όπως το είχαμε προβλέψει. Ο Ιτάνζ θα πάει Αυστρία αφού δεν βρέθηκε άκρη για να πάει στον Ατρόμητο προς το παρόν. Κατά τα άλλα ακόμα και αν φύγει ο Καμερουνέζος ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης σε αυτή τη θέση.

Άμυνα:
Δεξί Μπακ: Σκόνδρας, Κίτσιου. Ο Σκόνδρας φαίνεται να έχει το προβάδισμα για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Η έκπληξη ακούσει στο όνομα του Κίτσιου. Ο πιτσιρικάς άρεσε στον τελευταίο αγώνα ως δεξί μπακ και άφησε τον Αποστολόπουλο εκτός. Στο ρόστερ υπάρχει και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά από ολιγοήμερες διακοπές.
Αριστερό Μπακ: Λίνο,Ποζατζίδης. Εδώ τα πράγματα είναι περίπλοκα. Ο Λίνο θα είναι το ένα αριστερό μπακ του ρόστερ και ο Στέφενς επειδή δεν έχει βρει ακόμα το άλλο πήρε μαζί του τον μικρό για να έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις.
Σέντερ Μπακ: Κατσικάς,Λόπεζ,Βιτόρ,Κιοσέ. Ο ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται θα πορευτεί με αυτούς τους τέσσερις στη χρονιά εκτός αν πάρει και ακόμα έναν στόπερ και ο Κιοσέ γίνει ο 5ος της παρέας.



Κέντρο:
Αμυντικό χαφ: Γκαρσία,Λαζάρ,Κάτσε,Κατσουράνης,Τζιόλης,Σαββίδης,Τζανδάρης. Και εδώ υπάρχει υπεροπλία και ο ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να κινηθεί για άλλον παίκτη.
Δεξί Εξτρέμ: Γεωργιάδης,Πόζογλου. Εδώ υπάρχουν μόνο οι δύο αυτοί παίκτες αν σε και σε αυτή τη θέση μπορεί να αγωνιστούν και οι Σαλπιγγίδης και Λόρενς. Σίγουρα θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με πιθανότερο να είναι τον Ολίσε για αυτή τη θέση.

Αριστερό Εξτρέμ: Πόποβιτς. Καθαρόαιμος αριστεροπόδαρος είναι μόνο ο μικρός που δεν πήρε πέρυσι ευκαιρίες. Εδώ μπορεί να αγωνιστούν και οι Γεωργιάδης, Ολίσε αλλά και ο Πέλκας. Σίγουρα στα άκρα θα αποκτηθούν δύο παίκτες.

Επιτελικό χαφ: Βούκιτς,Λόρενς. Ο ΠΑΟΚ πάει για το «μπαμ» σε αυτή τη θέση με την υπόθεση να χειρίζεται αποκλειστικά ο Στέφενς. Στο ρόστερ υπάρχει και ο Πέλκας που αγωνίζεται ως δεκάρι.

Επίθεση: Αθανασιάδης,Σαλπιγγίδης,Γιάννου,Δεληγιαννίδης. Ο ΠΑΟΚ και εδώ έχει λύσεις και υποθετικά δεν χρειάζεται άλλον παίκτη αν ο προπονητής του αγωνίζεται με ένα φορ. Αν αποκτηθεί και άλλος παίκτης προφανώς και ο νεαρός Δεληγιαννίδης θα αγωνίζεται με την Κ-20.


Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή την ανάλυση είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ, στου επιτελικού μέσου αλλά επίσης θέλει και δύο ακραίους. Από κει και πέρα μπορεί να αποκτήσει και άλλους ποδοσφαιριστές για να έχει βάθος στον πάγκο, μπορεί όμως να εμπιστευτεί και τους πιτσιρικάδες για τον πάγκο του. Αυτό θα το αποφασίσει ο Στέφενς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου