Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κακλαμάνης: Στηρίζω αυτή την κυβέρνηση,γιατί ξέρω τι ακολουθεί και προτιμώ το μικρότερο κακό (video)


Κακλαμάνης: Στηρίζω αυτή την κυβέρνηση,γιατί ξέρω τι ακολουθεί και προτιμώ το μικρότερο κακό (video)

Link: http://www.youtube.com/watch?v=uNwJ11VgmsU
Συνεχίζει την ''γκρίνια'' ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης με τις επιθέσεις του από το βήμα της Βουλής κατά της κυβέρνησης αν και ''όχι'' δεν έχει πει ακόμη σε κανένα νομοσχέδιο, τροπολογία ή ρύθμιση που έφερε αυτή στο Κοινοβούλιο. Μπορεί ο κ. Κακλαμάνης να καταφέρεται με κάθε ευκαιρία ενάντια στην κυβέρνηση που, όπως έχει πει, ψυχορραγεί και με την οποία δεν είναι ευχαριστημένος, αλλά είτε «απών», είτε ''παρών'', είτε σε ''όλα ναι'' έχει στηρίξει στο... έπακρο τις επιλογές της.
Στο πλαίσιο αυτής της «τακτικής» του κ. Κακλάμανη, η σημερινή του ομιλία στη Βουλή, είχε λίγο από όλα. Γκρίνια για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης, δυσαρέσκεια και παράπονα για την απουσία υπουργών από τη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα βρίσκονταν στο εξωτερικό!
«Στηρίζω αυτή την κυβέρνηση, ψηφίζω γιατί δεν θέλω να πέσει, γιατί ξέρω τι θα ακολουθήσει και προτιμώ το μικρότερο κακό. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση» δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Κακλαμάνης που εξαπέλυσε στη Βουλή επίθεση και κατά του πρωθυπουργού.
«Λυπάμαι που ο  κ. Αβραμόπουλος και σήμερα δεν  ήρθε  να απαντήσει στην ερώτηση μου. Λυπάμαι που συνεχίζεται η απαξίωση του Κοινοβουλίου» είπε ο κ. Κακλαμάνης. Στον κύριο Κακλαμάνη απάντησε  ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αθανάσιος Δαβάκης, λέγοντας ότι είναι άδικος καθώς ο υπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες στο συμβούλιο των υπουργών Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου