Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος η Κ-20 (Βίντεο)



Δεν ήταν σε καλή μέρα η Κ20, παρόλα αυτά δε γνώρισε τελικά την ήττα από τον ΟΦΗ, καθώς μια έμπνευση του Συρράκου στις καθυστερήσεις έσωσε κάπως την παρτίδα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο ΟΦΗ ήρθε με ξεκάθαρη λογική άμυνας, στο πρώτο ημίχρονο τα κατάφερε σε μερικές περιπτώσεις να απειλήσει σε κόντρα επιθέσεις και σε μια απ´ αυτές ο Μανιδάκης του έδωσε το προβάδισμα. Την ίδια ώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία των φιλοξενούμενων και το ημίχρονο τελειλωσε έτσι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα, πίεσε, όμως καθαρές ευκαιρίες έβγαλε μόνο στο τελευταίο τέταρτο, με Συρράκο και δυο φορές με τον Τσολακίδη να μην νικούν από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ότι δεν έφερε ολόκληρο το παιχνίδι το έφεραν οι καθυστερήσεις. Ο Συρράκος κυνήγησε μια μεγάλη μπαλιά, είδε τον τερματοφύλακα έξω από την εστία του και με υπερένταση έβαλε την προβολή και τον “κρέμασε” επιτυχημένα.

Έστω και σε μια μέτρια μέρα λοιπόν, οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς (που όντας τιμωρημένος παρακολούθησε το ματς εκτός αγωνιστικού χώρου) κατάφεραν να μη χάσουν.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (69′ Πούφλης), Κάκκο (65′ Κούστα), Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Τσιαμπάζης, Πατράλης, Πιαστόπουλος (46′ Τουμανίδης), Δημητριάδης, Τσολακίδης, Συρράκος.





πηγή: www.paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου