Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σολάρι και Βερόν στο προσκήνιο για τον Άρη




Μοναδικός στόχος του Άρη από την αρχή αυτής της μαύρης χρονιάς, ήταν να έρθει η άνοδος όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν δείχνουν ότι η ομάδα μπορεί να εξασφαλίσει κάτι τέτοιο από τόσο νωρίς, γι αυτό και η διοίκηση μαζί με τον Πάουλο Κάμπος σχεδιάζουν την ενίσχυση της ομάδας για τον Ιανουάριο.

   
Ο Άρης είναι εμφανές πως χρειάζεται ενίσχυση, ώστε να γίνει το αφεντικό της κατηγορίας και να μπορέσει να ανεβεί στην football league. Μια θέση στην οποία πονάει ο Άρης είναι αυτή του επιθετικού, καθώς οι κίτρινοι έχουν πρόβλημα στο εύκολο γκολ. Γι αυτό και οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης, Εστέμπαν Σολάρι, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Superleague.

   Το πρόβλημα με τον Αργεντίνο είναι πως έχει υψηλό κασέ, καθώς ο Άρης προσφέρει 25.000 ευρώ για 4 μήνες, ενώ ο Σολάρι θέλει τα διπλά. Γίνονται πάντως κινήσεις από την πλευρά Γαλανού για να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε ο έμπειρος επιθετικός να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα.

  Ένας άλλος παίκτης που προτάθηκε, είναι αυτή του Ματίας Βερόν. Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό και οι κίτρινοι βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου