Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Γυάλισε ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ



Από τη μία το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί στο κέντρο άμυνας και από την άλλη μία συνάντηση του Ιάκωβου Αγγελίδη με τον δικηγόρο της Μακάμπι Τελ-α-Βιβ, Μόραν Μέιρι στο περιθώριο της συνάντησης του European Club Association στην Αγία Πετρούπολη πριν λίγες μέρες.


Δεν ήθελε και πολύ να αρχίσουν μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ και παίκτες της ισραηλινής ομάδας, στην οποία θήτευσε επί πέντε χρόνια ο νυν πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sports.walla.co.il", στον ΠΑΟΚ αρέσει ο 30χρονος στόπερ της Μακάμπι Τελ-α-Βιβ, Κάρλος Γκαρσία Μπαντίας, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Στο κείμενο τόνίζεται ότι "ο Αγγελίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πάρει παίκτη από τη Μακάμπι και θα το πράξει μόνο αν η ισραηλινή ομάδα δεν θέλει ή δεν μπορεί να κρατήσει κάποιον, ωστόσο ο Γκαρσία φαίνεται να ψάχνει κάτι νέο στην καριέρα του".

Ο Κάρλος Γκαρσία άρχισε την ποδοσφαιρική πορεία του από τις Ακαδημίες της Εσπανιόλ, πέρασε από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας (μέχρι και την Ελπίδων) και αγωνίστηκε για λίγο στην ανδρική ομάδα της Εσπανιόλ, την Πόλι Εχίδο, την Μπέτις, επτά χρόνια στην Αλμερία και από το 2012 στην Μακάμπι.

Ο Γκαρσία ήρθε επί Αγγελίδη στην Μακάμπι και μάλιστα ο νυν πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που τον είχε παρουσιάσει στους δημοσιογράφους (από εκεί και η φωτογραφία).


πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου