Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Με τα γκολ και το DNA της πρωταθλήτριας


Μετά από καιρό λόγω υποχρεώσεων επανερχόμαστε στον "νταλκά". Σήμερα θα επιλέξουμε μια τετράδα και όποιος θέλει ακολουθεί.

Αρχικά θα ξεκινήσουμε με τον αγώνα ανάμεσα στην Κάλιαρι και τη Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ επιθετικά με τελευταία ματς το 3-3 με τη Νάπολι ενώ η Φιορεντίνα είναι κουρασμένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Γκινγκάμπ. Παρόλα αυτά σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα και δέχεται και γκολ όπως τη προηγούμενη βδομάδα στη Σέριε Α. Εδώ επιλέγουμε το Over  με απόδοση 1.80.

Η δεύτερη μας επιλογή έρχεται από την "αγαπημένη" Σούπερ Λιγκ. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει το τρίποντο ενόψει της Τετάρτης που αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη ενώ ο Πανθρακικός έρχεται με νέο προπονητή για θετικό αποτέλεσμα αλλά με την παράδοση να είναι πολύ κατά του. Επιλέγουμε 2-3 γκολ με απόδοση 2.30 σκεπτόμενοι και την κούραση του ΠΑΟΚ από το ταξίδι στη Λευκορωσία.

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την Ελλάδα και αυτή τη φορά θα κατηφορίσουμε στο Ηράκλειο. Εκεί αγωνίζονται Εργοτέλης και Αστέρας. Οι μεν γηπεδούχοι δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε αγωνιστική ενώ ο Αστέρας σκοράρει πολύ συχνά και εντός και εκτός και είναι και κουρασμένος από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Επιλογή μας εδώ το  Γκολ/Γκολ με απόδοση 1.90.

Κλείνουμε τη σημερινή μας τετράδα με το ντέρμπι της Ελβετίας. Ζυρίχη εναντίον Βασιλείας. Και οι δύο είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα με την Βασιλεία να έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καθόλου καλή παράδοση στην έδρα τους με τη Βασιλεία που έχουν ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία νίκη τους. Πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.40.

Συνοπτικά: 

                  315 Κάλιαρι-Φιορεντίνα Over 1.80
                  406 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-3 Γκολ 2.30
                  404 Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης Γκολ/Γκολ 1.90
                  322 Ζυρίχη-Βασιλεία 2 2.40

Συνολική απόδοση  18.7


Καλή μας επιτυχία..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου