Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Με 19 παίκτες στην Κομοτηνή




Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση με ασκήσεις δρομικές και συντονισμού, ο Γιώργος Γεωργιάδης δούλεψε πολύ στην τακτική που επιθυμεί ν’ ακολουθήσει η ομάδα του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (21.03)


Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, επίσης, οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν ομαδικά για την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος λόγω των έντονων ενοχλήσεων στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού αποφασίστηκε ν’ αντιμετωπίσει με επέμβαση ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν.

Στον Ελληνα επιθετικό έγινε χειρουργική αποκατάσταση στην εξόστωση πρώτης μεταταρσιοφαλλαγικής άρθρωσης από τον κ. Γιώργο Οικονομίδη και η απουσία του από τις υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.  Από εκεί και πέρα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης κι ο Ράζβαν Ρατς ξεκίνησε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Πανθρακικό.  Στην Κομοτηνή θα ταξιδέψουν οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Μακ, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.


πηγή: www.paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου