Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η "PAOK Ladies Academy" στην Τούμπα




Την πρώτη τους επίσκεψη πραγματοποίησαν οι νεαρές κυρίες της ακαδημίας του ΠΑΟΚ στα άδυτα της Τούμπας.


Οι παίκτριες της "PAOK Ladies Academy" επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή την Τούμπα μαζί με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Χρήστο Παρασκευόπουλο και το τεχνικό τιμ.

Tα νεαρά κορίτσια, που προπονούνται και αγωνίζονται στα γήπεδα των Λεόντων (Αργυρόπουλου-Παρασκευόπουλου), έμειναν εντυπωσιασμένα από τις εσωτερικές εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Είδαν τα αποδυτήρια των παικτών, τα γραφεία , την αίθουσα των τροπαίων και φυσικά πάτησαν το χορτάρι του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας. Σε συνέχεια της επίσκεψης της Παρασκευής, τα κορίτσια παρακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ από τη θύρα 7 ντυμένες στα χρώματα της ομάδας. Οι νεαρές αθλήτριες έμειναν εντυπωσιασμένες από την ατμόσφαιρα παρόλη τη λιγοστή προσέλευση του κόσμου.

Η "PAOK Ladies Αcademy", που είναι μια πρότυπη ακαδημία και φιλοξενείται στα σύγχρονα και ανακαινισμένα γήπεδα των Λεόντων, στην πρώτη της χρονιά προσέλκυσε περίπου 80 κορίτσια ηλικίας 7-16 ετών

Πολλά από αυτά ήδη έχουν ξεχωρίσει λόγω του ταλέντου τους και αυτό είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα για τον αρχικό στόχο της ακαδημίας που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και κατ'επέκταση στην στελέχωση της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ που φέτος κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια ήδη κατέκτησαν τα πρώτα τρόπαια σε τουρνουά που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του Πάσχα και άφησαν υποσχέσεις για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες με τα κορίτσια στα γήπεδα των Λεόντων και στο γήπεδο της Τούμπας:






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου