Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Στην Αυστρία οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ (pics)




Σε μικρή απόσταση από την πόλη της Νόισταντ βρίσκεται το προπονητικό κέντρο Bad Erlach, το οποίο επέλεξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προετοιμασία.


Από την Ολλανδία στην Αυστρία. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε την συγκεκριμένη χώρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η περιοχή βρίσκεται στα νότια της χώρας και είναι μια από τις οκτώ καλύτερες σε παροχές προς επαγγελματικές ομάδες. Η τελευταία άλλωστε που προτίμησε το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο και ξενοδοχείο για τη διαμονή της ήταν η Φενέρμπαχτσε ενώ το ίδιο είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι και η Έβερτον. Στο ξενοδοχείο υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα συσκέψεων για την ομάδα, ένας ολόκληρος όροφος με γυμναστήριο, σάουνα, πισίνες θερμού-κρύου νερού και φυσικά η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την παρουσίαση βίντεο προς τους παίκτες.

Το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα και θα περνούν οι ποδοσφαιριστές τον περισσότερο χρόνο τους, είναι το Hotel & Spa Linsberg Asia και βρίσκεται 16 χιλιόμετρα από τo γήπεδο που θα διεξάγονται οι προπονήσεις, το Μπαντ Έρλαχ Αρένα. Οι προπονήσεις θα γίνονται σε ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα διαστάσεων 103,5 x 65 δίπλα στο οποίο υπάρχουν και δύο μικρότερα βοηθητικά γήπεδα.

Αυτό επέλεξε ο Παντελής Κωνσταντινίδης αφού αρχικά είδε πολλά προπονητικά κέντρα σε Γαλλία και Ολλανδία. Οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν κλειστεί ακόμη αφού υπάρχει και η διαδικασία των play off. Αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει πρώτος θα παίξει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που αρχίζουν τέλη Ιουλίου ενώ αν πάρει το καλύτερο εισιτήριο για το Europa οι υποχρεώσεις του αρχίζουν αργότερα. 

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου