Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συμφωνία Πογκμπά-Μπάρτσα;;;




Eίναι ένα φλερτ που κρατάει εδώ και αρκετό καιρό. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο παίκτης πήρε την απόφαση του και αυτή δεν αλλάζει. Θέλει να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι και να διεκδικεί τα πάντα κάθε σεζόν.

Ο λόγος για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος σύμφωνα με την Sport τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο δαιμόνιος μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, συναντήθηκε αρκετές φορές με την διοίκηση της Γιουβέντους, χωρίς να βρεθεί η χρυσή τομή.
Έτσι πριν από ένα περίπου μήνα σε νέα συνάντηση που είχε με εκείνη της Μπαρτσελόνα αυτή τη φορά, συμφώνησε προφορικά για το πελάτη του.

Είτε τώρα, είτε μετά

Το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα έχει περιορισμό στις μεταγραφές το καλοκαίρι βολεύει τον παίκτη (και την ομάδα), αφού ο Πογκμπά μπορεί να πάει στην Ισπανία το 2016. Σε διαφορετική περίπτωση (αν δηλαδή μειωθεί η ποινή), τότε θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί από τώρα, με την Γιουβέντους βέβαια να μην πέφτει κάτω από τα 80 εκ ευρώ.
Πρέπει να πούμε πάντως πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει σκοπό να παρατήσει τα όπλα. Στο πρόσωπο του Πογκμπά βλέπει τον αντι-Τουρέ και με δεδομένο πως το χρήμα... ρέει άφθονο, τότε όλα είναι πιθανά. Ειδικότερα αν πάρει κάποιον προπονητή σαν τον Γκουαρδιόλα.

Το πρωτοσέλιδο της  Sport:







πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου