Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Σημεία από τα πιθανά λάθη στις αποδόσεις





Το Europa League γενικώς είναι δύσκολο. Θέλει ψάξιμο, θέλει μελέτη πολύ στα αγωνιστικά νέα, τελευταία στιγμή βγαίνει κάτι συχνά. Και να βλέπετε αλλαγές αποδόσεων, βοηθά πολύ!


Για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεν έχω να αναφέρω πολλά. Το Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ είναι ένα άχαστο no bet (ΟΚ, παίζει και το goal/goal), για τους "πράσινους" η λογική ορίζει άσο και over, με το combo να πληρώνει 2.35. Είπα "λογική" κι αυτή στερείται, εκ νέου σε ξεκίνημα σεζόν, ο Γιάννης Αναστασίου και η νίκη στο Αγρίνιο απλά σκεπάζει τα εμφανή προβλήματα που έχει ο ΠΑΟ στην ανάπτυξή του. Πάσο κι εδώ.

Θα τζογάρω με τον Ατρόμητο έχοντας εντοπίσει μια ανεξήγητα μεγάλη απόδοση: το 2.25 του over 0,5 γκολ για τον Ατρόμητο δεν είναι μεγάλο; Και μιλάμε για μια Φενέρ που της έβγαλε φάσεις στο Περιστέρι και, ελλείψει άγχους στο "Σουκρού Σαράτσογλου" (τι έχει να χάσει;) δύναται να σκοράρει. Και κάτι άλλο, και το εννοώ: δεν θεωρώ τον Ατρόμητο χαμένο από χέρι! Η Φενέρ δεν... πατάει καλά πάντως, μπορεί το ρόστερ της να "θαμπώνει" τους αντιπάλους αλλά ο Βίτορ Περέιρα δίκαια αμφισβητείται καθώς κατεβάζει 4-4-2 μια ομάδα που εδώ και χρόνια έπαιζε 4-3-3, με αποτέλεσμα να "ακυρώνει" και τον Ντιέγο, που είναι επιτελικός και όχι ακραίος, και τον Νάνι ο οποίος έχει μάθει να παίζει εξτρέμ σε τριπλέτα μπροστά.

Είχα σημειώσει, από τη Δευτέρα (τότε γίνεται πάντα η πρώτη μελέτη των midweeks odds) τον άσο της Αλκμααρ με την Αστρα (3-2 υπέρ των Ρουμάνων το πρώτο ματς). Οι Ολλανδοί δεν έχουν νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα αλλά έχουν δίκαια τον πρώτο λόγο για τη νίκη βάσει δυναμικής, έδρας και μεσοπιθετικής ποιότητας. Από το 1.62 ο άσος έφτασε το 1.80, δείγμα ότι η κόντρα τρώει ποντάρισμα. Από κοντά, για να βγει η δυάδα, και το αμφίτερμα στην Ελβετία ανάμεσα σε Τουν και Σπάρτα (3-1 το ματς της Πράγας). Αμφότερες έρχονται από ματς όπου σκόραραν και η "Στόκορν Αρένα", η οποία αναμένεται κατάμεστη από 10.000 κόσμου, δίνει ώθηση στη γηπεδούχο. Δεν αποκλείω και τον άσο (στο 3.85 παρακαλώ!).

Το πλήρες άρθρο με όλες τις επιλογές της Πέμπτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου