Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μονό, δυάδα και fun bets





Στα δύσκολα να σας δω... και το εννοώ. Το 6/6 της Κυριακής (παραλίγο και 7/7 αν ο Μεξικανός κρατούσε στη F1!) ήταν η.. απογείωση στη (μικρή) ως τώρα παρουσία μου στο ilovebet.com, θα έρθουν και Κυριακές με 0/6. Στοίχημα είναι, το να εκτιμήσεις την πορεία ενός αγώνα προ της έναρξής του δεν είναι και το πιο εύκολο άλλωστε....

Φρέσκα κουλούρια. Ενασχόληση μόνο με το... σεντόνι και σήμερα, αλλά ουχί μόνον ευρωπαϊκό!

Στο Μονακό - Βαλένθια, το ότι η πρόκριση των Λεβαντίνων πληρώνει 1.15 λέει πολλά και, κατ' εμέ, αντικατοπτρίζει πλήρως τα δεδομένα για το ματς στο Πριγκοπάτο. Η Μονακό θέλει γρήγορο ρυθμό και γκολ, κάτι που στερούνται οι ομάδες του Λεονάρντο Ζαρντίμ εξ ου και έκανε οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα στο ματς με την Τουλούζ (1-1) ενώ η Βαλένθια παρουσιάστηκε κατά τα 7/11 αλλαγμένη και έμεινε στο 0-0 με τη Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη. Σκακιέρα κι από τους δύο προπονητές το Σ/Κ, αήττητη στις τελευταίες εννέα της επισκέψεις στη Γαλλία η Βαλένθια, 10-4-2 το εντός έδρας ευρωπαϊκό ρεκόρ της Μονακό την τελευταία δεκαετία με τις ήττες να είναι πέρυσι από την Αρσεναλ και το 2005 από την Αϊντχόφεν. Θαρρώ πως το ματς ξεκινά από το 1-1 και ίσως μείνει εκεί.

Το 2-2 της Ελβετίας έκανε ακόμη πιο... μπερδεμένο το Μακάμπι - Βασιλεία, απόψε στο "Μπλούμφιλντ" και δεν είναι τόσο το σκορ του α' αγώνα όσο η εν γένει συμπεριφορά τους που οδηγεί σε bet στα γκολ. Οι Ισραηλινοί έρχονται από το 3-2 επί της Μπνέι Σαχίν με ανατροπή και όλα τα γκολ τους στο β' ημίχρονο, οι Ελβετοί από το 3-1 επί της Λουγκάνο και "τρέχουν" αήττητο δέκα αγώνων και σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα. Στο 1.70 το αμφίτερμα, στο 1.75 η πρόκριση της Μακάμπι έναντι 1.95, στο 2.50 any time σκόρερ ο Ζάχαβι ο οποίος μετρά 7 τέρματα σε πέντε ματς από την 1η Αυγούστου - και τούτο πόνταρα. 

"Σεντόνι" όμως έχει και στην Ασία, με τη Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας να υποδέχεται απόψε τη Λέκβια του Κατάρ στο Ριάντ, σε ματς που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών ελέω τιμωρίας. Κάτι που θα... πονέσει την Αλ Χιλάλ η οποία ως τώρα, στη διοργάνωση, έχει μόνο νίκες στο Ριάντ, 4/4 και σκοράροντας τουλάχιστον από δύο φορές (!). Κοντολογίς, εξαιρετικά τα πάει η ομάδα του Γιώργου Δώνη αλλά η Λέκβια του Ντζαμέλ Μπελμαντί δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Μάλιστα εκτός έχει χάσει ως τώρα μόνο στο Ιράν από την Περσέπολη ενώ στον προηγούμενο γύρο πέρασε τη "συμπολίτισσά" της Αλ Σαντ με "διπλό" (2-1) και ισοπαλία (2-2). Επιλογή μου το αμφίτερμα, ελέω του χαμηλού άσου.

Το πλήρες άρθρο με όλες τις επιλογές της Τρίτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου