Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

I love bet... και τις Παρασκευές!




Ο Νίκος Μποζιονέλος πήρε... μεταγραφή στο ilovebet.com και θα προτείνει συχνά για το στοίχημα.

Υπερπλούσια η Παρασκευή, επτά ματς με εννέα επιλογές από τη στήλη...

Αποτύπωμα στοιχηματικών σκέψεων με τη σούμα στο τέλος, όπως πάντα, φουλ το πρόγραμμα σήμερα.

Premier απόψε; Ω, ναι, με το Αστον Βίλα – Γιουνάιτεντ εγκαινιάζονται οι... Παρασκευές για την κατηγορία. Αλλαγμένη η Βίλα στην πρεμιέρα, με έξι νέα πρόσωπα εν συγκρίσει με πέρυσι αλλά νίκησε την αδύναμη Μπόρνμουθ, ακόμη χειρότερη η Γιουνάιτεντ που έβαλε ένα και ο Ρομέρο αποσόβησε τουλάχιστον δύο στο 1-0 επί της Τότεναμ. Ανέτοιμη και έχει να σκέφτεται και την Κλαμπ Μπριζ, την Τρίτη, κλασικά ανέτοιμες Αύγουστο μήνα οι ομάδες του Λουίς Φαν Χάαλ. Δεν αποκλείω τίποτε, ούτε το διπλό! Αλλά η ManUtd έχει εξαιρετική παράδοση στο "Βίλα Παρκ" με 11 νίκες και 7 ισοπαλίες στα 18 τελευταία παιχνίδια, τελευταίος άσος, το 1995. Σαν πολλά δεν είναι; Συν ότι το διπλό είναι επιεικώς αστεία χαμηλά. Στο 2.02 το ασιατικό +0,75 υπέρ της Βίλα με πληρωμή σε 1 ή Χ και επιστροφή μισού πονταρίσματος σε διπλό με ακριβώς ένα γκολ διαφορά.

Ματς με ιδιαιτερότητες το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα: απόψε πρώτο ματς για το Supercoppa, η ρεβάνς τη Δευτέρα και θα παίξουν και τη μεθεπόμενη Κυριακή (23/8) στην πρεμιέρα της Primera, συν ότι το ματς απόψε out στο «Σαν Μαμές» θα είναι sold out. Οι Βάσκοι έδωσαν ήδη επίσημο ματς, στο Europa με την Ιντερ Μπακού (2-0, 0-0) από το Αζερμπαϊτζάν, δίπλα εκεί, στην Τιφλίδα, η Μπάρτσα πήρε στην παράταση το ευρωπαϊκό Super Cup την Τρίτη με τη Σεβίλλη. Μην παρασύρεστε τόσο από το 5-4, άλλο Σεβίλλη και άλλο Μπιλμπάο. Πρώτη επιλογή το ασιατικό +1 υπέρ των Βάσκων με απόδοση στο 2.10 και πληρωμή σε 1 ή Χ, σε διπλό με ένα γκολ το ποσό επιστρέφεται. Στο 10.00 κινείται το να προηγηθεί ή μια ή η άλλη ομάδα και το αποτέλεσμα να λήξει ισόπαλο, προσωπικά έριξα το 1ο γκολ Μπιλμπάο / Χ.

Από SuperLig, η (αγαπημένη μου) Φενερμπαχτσέ έχει το πιο ισχυρό ρόστερ των τελευταίων ετών, απόρροια της άφιξης του Ιταλού τεχνοκράτη μάνατζερ Τζιουλιάνο Τεράνεο: Φαν Πέρσι, Νάνι, Κιάερ, Φερναντάο και, μόλις χθες, Τουφάν και Σεν από την (συμπαθέστατη) Μπούρσασπορ, την οποία την... αποψίλωσε αφού της είχε πάρει τον Βραζιλιάνο "μπομπέρ" Φεραντάο (δείτε τον, θυμίζει πολύ... Μάριο Ζαρντέλ). Και λίγα τα 37.000 διαρκείας ως τώρα! Η Εσκισεχίρσπορ κράτησε τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο, πήρε τον Φάνη Γκέκα για μπροστά, γενικώς δεν την... κόβω να μην κινδυνεύει φέτος. Στο 2.00 το combo άσου και over, δεν αποκλείω η Φενέρ να δεχθεί γκολ για όσους κυνηγήσετε το αμφίτερμα.

Η Μπάγερν ξεκινάει τη σεζόν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχοντας χάσει το Σούπερ Καπ (από τη Βόλφσμπουργκ, στα πέναλτι) και στόχος φετινός είναι για πρώτη φορά στην ιστορία τους να πάρουν το πρωτάθλημα τέσσερις σερί φορές! Με αποκλεισμό στο Κύπελλο ξεκίνησε το Αμβούργο, από την πάλαι ποτέ κραταιά Ιένα. Ματς για... πολλά με λίγα, bet στο ασιατικό over 3 με πλήρη πληρωμή σε 4+ γκολ και επιστροφή χρημάτων σε ακριβώς τρία γκολ.

Και, τέλος, μια ψιλή σε τρία ματς από το  πάλαι ποτέ ανατολικό μπλοκ.

Από την τσεχική Synot liga το ματς Μπόλεσλαβ (2-2 και λίγα ήταν στην πρεμιέρα με την Μπάνικ) με τη Σπάρτα Πράγας του γνωστού μας Ζντένεκ Σκάζνι που δείχνει να ξεπερνά τον αποκλεισμό στο Champions League, δείχνει καλή επιλογή για αμφίτερμα.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου