Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ιωάννης Χουντής: Γιατί πρέπει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ;


''Γιατί πρέπει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ;'' του Ιωάννη Χουντή* συν-διοργανωτή της αντι-κυβερνητικής εκδήλωσης ''Παραιτηθείτε'' η οποία θα γίνει την ίδια ώρα και μέρα σε Αθήνα (Πλατεία Συντάγματος) και Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος).
















Βαρεθήκαμε το ψέμμα και οι ψεύτες μας προκαλούν πλέον απέχθεια. 

Δεν μπορούμε να καταναλώσουμε άλλο σανό! Για αυτό αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας στην πρώτη μαζική αντι-κυβερνητική διαδήλωση στην Πλατεία του Λευκού Πύργου στις 15 Ιουνίου, ειρηνικά με τον τρόπο, που επιβάλλει το ήθος μας.

Ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο και δεν ανεχόμαστε το μόρφωμα της εθνολαικιστικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Γιατί καταστρέφουν την Οικονομία. Γιατί ανεβάζουν τους φόρους και σκοτώνουν την επιχειρηματικότητα. Γιατί έχουν ταξικό μίσος και εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα. Γιατί διαλύουν την Παιδεία και υποβαθμίζουν το ανθρωπιστικό πνεύμα του κριτικά σκεπτόμενου ανθρώπου. 

Γιατί μας διαλύουν την καθημερινότητα με τις κακές αποφάσεις τους. Γιατί υπονομεύουν τα εθνικά θέματα και την διεθνή εικόνα της χώρας. Γιατί εξευτελίζουν τους θεσμούς.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ.
Ζητάμε επιτέλους ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ.
Ζητάμε την γρήγορη ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας από τα Μνημόνια στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις… ‘Αυταπάτες’ κάποιων ανεύθυνων πολιτικών.
Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος.
Ζητάμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ‘βόλεμα’ του Κομματικού Στρατού της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης.
Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας. Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση.
Η ακριβής θέση της χώρας μας στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ μπορεί να συζητηθεί ΜΟΝΟ όταν μπορέσει η Οικονομία μας να βρεθεί επιτέλους σε συνθήκες ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Πρέπει να παραιτηθούν.

...ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ!

*Ο Ιωάννης Χουντής είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών ‘’Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης’’ και Φοιτητής Κλασικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου