Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σε μονά και δυάδα-Του Νίκου Μποζιονέλου





Η Κυριακή ήταν… ταμάμ με πληρωμένες δύο δυάδες και ένα αγγλικό από τα μονά. Είναι μεγάλη η αίσθηση να βλέπεις τη μελέτη ενός αγώνα να αποτυπώνεται στο γήπεδο… Και δεν είναι μόνο αυτά που τελικά παίζεις αλλά και αυτά που αποφεύγεις: να θυμίσω για Κυριακή την Αντερλεχτ, π.χ.;


Λάου λάου μεσοβδόμαδα. Για Πέμπτη δεν έχω καταλήξει, δεν πολυμελέτησα αλλά δεν το βλέπω σόι το πρόγραμμα στα Europa. Θα το δω… Πέμπτη πρωί, κι ας χάσω καμιά απόδοση που τυχόν θα πέσει: δεν πειράζει.

Απόψε και αύριο, στο Champions League, κράτησα με μια πρώτη ματιά… δύο και δύο έμειναν. Αυριανά! Στο Μονακό – Βιγιαρεάλ αφενός οι Μονεγάσκοι περνάνε και με ισοπαλία, αφετέρου οι Λεβαντίνοι είναι παντελώς απρόβλεπτοι αγωνιστικά μετά την αλλαγή προπονητή. Το Ρόμα – Πόρτο και νέο… 1-1 μου κάνει, μικρό το 2.05 του άσου. Το Χάποελ – Σέλτικ ενδιαφέρον δεν έχει, ίσως το under του 2.20 βγει και πληρώσει αλλά έμεινα μακριά. Και στο Λέγκια – Ντάνταλκ το over του 1.80 δείχνει τίμιο, εξαρτάται όμως από τα κέφια των Πολωνών ενώ στο Πλζεν – Λουντογκόρετς περιμένω μεν ανοιχτό ματς αλλά στο όριο του 2-3 γκολ.

Στα της Τετάρτης, ο ΑΠΟΕΛ το έχει… ξανακάνει, με την Κοπεγχάγη, πριν επτά χρόνια όμως αμυντικά δεν με πείθει, σπάνιο να έχει πάλι τύχη (όπως με τη Ρόζενμποργκ), δεν θα έλεγα όχι στο goal/goal που κινείται στο 2.00… Στο Γκλάντμπαχ – Γιανγκ Μπόις και στο Μάντσεστερ Σίτι – Στεάουα ούτε ενδιαφέρον υπάρχει, ούτε λόγος για bet και απομένουν Ροστόφ – Αγιαξ και Σάλτσμπουργκ – Ντινάμο. Βλέποντας το ματς στο Ζάγκρεμπ θαρρώ ότι οι Αυστριακοί είναι ένα «κλικ» παραπάνω, από τους Κροάτες, αγωνιστικά και ο άσος αγγίζει το 1.70 και δεν είναι άδικος. Στο δε Ροστόφ, οι Ρώσοι έχουν ποντάρει πολλά στα έσοδα από την πρόκριση στους ομίλους, δεν βγάζουν υγεία εξωαγωνιστικά με την πρόσφατη ιστορία με τον Κουρμάν Μπερντίγεφ (απολύθηκε και επέστρεψε άμεσα ως… σύμβουλος) αλλά στο γήπεδο έχουν όντως πολύ καλή ομάδα. Και τούτη τη φορά ο Αγιαξ δεν έχει απέναντί του… Κλάους: ξανά τύχη, όπως στην Τούμπα; Δύσκολο. Πολύ. Τι παίζω; Πρόκριση!

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού στο foxbet.gr.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Google+)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου