Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Μνημόνιο συνεργασίας ΚΕΑΣΜ και Thermi Group


unnamed-3





























Χθες, Τετάρτη 28/09 ο Γεν.Διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών ''Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης'', Ιωάννης Π. Χουντής και ο Διευθυντής Στρατηγ. Σχεδιασμού, Γιάννης Παπαγεωργίου, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του THERMI GROUP, κ. Νικόλα Τακά και την Υπεύθυνη Στρατηγ. Σχεδιασμού κ. Ειρήνη Τακά. 

Ο κ. Τακάς ενημερώθηκε για τους στόχους και τις βασικές αρχές του ΚΕΑΣΜ Παράλληλα εκτέθηκε το πλάνο των μελλοντικών δράσεων αλλά και των μέχρι τώρα ενεργειών και εκδηλώσεων.

Συμφωνήθηκε πλαίσιο συνεργασίας του THERMI GROUP, με το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης όσον αφορά την αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων των μελών του ΚΕΑΣΜ Αυτή η κίνηση συμβαδίζει με την πάγια πίστη του Ινστιτούτου στην δύναμη και τις δυνατότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας αλλά και στην διάθεση συνεργασίας με επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς. 

Με βάση την νέα συμφωνία συνεργασίας τα μέλη του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης θα μπορούν να στέλνουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και η Θερμοκοιτίδα THERMI θα προχωρά στην αξιολόγησή τους με στόχο είτε την είσοδο τους στην Θερμοκοιτίδα THERMI, μέλος του THERMI GROUP, είτε την δυνητική τους χρηματοδότηση από αυτήν.



Το THERMI GROUP επενδύει, από το 2004 σε τεχνολογίες αιχμής και καινοτομικά προϊόντα με την δημιουργία νέων τεχνολογικά καινοτόμων εταιρειών. Το THERMI GROUP διαχειρίζεται συνολικά κεφάλαια άνω των €30 εκ. και επενδύει σε νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω της Θερμοκοιτίδας THERMI A.E. και σε καινοτόμες εξωστρεφείς επιχειρήσεις με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη τους μέσω του THERMI TANEO VENTURE CAPITAL FUND. 

Επίσης μέσω του συνεργατικού χώρου THERMI Link προσφέρει mentoring και networking σε νέους επιχειρηματίες με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη τους. Το THERMI GROUP διαθέτει μία έμπειρη και συνεκτική διαχειριστική ομάδα, δοκιμασμένες και επιτυχημένες διαδικασίες λειτουργίας, ισχυρή κεφαλαιακή βάση και τη βούληση να δημιουργήσει υπεραξία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα υποστηρίξει.

unnamed

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου