Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Ακυρώθηκε η δημοπρασία με έπαθλο coffeetime με την Ιvanka

Αποτέλεσμα εικόνας για ivanka trump legs

Μετά από δέκα ημέρες και έχοντας συγκεντρώσει 28 προσφορές, η δημοπρασία με «έπαθλο» μία 45λεπτη συνάντηση με την Ιβάνκα Τραμπ ακυρώθηκε ξαφνικά.

Η υψηλότερη προσφορά ήταν 72.888 δολάρια, σύμφωνα με τους New York Times και ανάμεσα στους 28 που είχαν κάνει προσφορά ήταν τουλάχιστον 3 επιχειρηματίες, οι οποίοι δήλωσαν ότι έβλεπαν τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ως ευκαιρία να πιουν καφέ με την Ιβάνκα Τραμπ, ώστε να την πιέσουν για πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια του πατέρα της, ή για να προσπαθήσουν να ζητήσουν από τον Ντόναλντ Τραμπ να ασχοληθεί ένα ζήτημα που είναι σημαντικό για εκείνους.

Τα χρήματα από τη δημοπρασία θα πήγαιναν σε φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά η διαδικασία έχοντας εγείρει ερωτήματα από κάποιους που σχολίαζαν ότι φαινόταν ως μία προσφορά προς ενδιαφερόμενους για να αποκτήσουν πρόσβαση στην επόμενη Πρώτη οικογένεια.

Οπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, όλα τα ποσά και τα ονόματα των πλειοδοτών εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο, χωρίς ανακοίνωση, το απόγευμα της Παρασκευής. Νικητής της διαδικασίας θα ήταν ένας οργανισμός που ονομάζεται Go Hydrogen, αν και- σημειώνει το δημοσίευμα- δεν μπορεί να βρεθεί καμία πληροφορία για αυτόν.

Σε ανακοίνωσή του, ο όμιλος Τραμπ ανέφερε ότι η οικογένεια του εκλεγμένου προέδρου θα αποφασίσει τι θα κάνει με τη δημοπρασία. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στο ίδρυμα Ερικ Τραμπ, το οποίο διαχειρίζεται ο αδελφός της Ιβάνκα Τραμπ, για να διατεθούν σε νοσοκομείο παιδιών στο Τενεσί.

Ο Ερικ Τραμπ επίσης έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία εξέφραζε τη λύπη του για το γεγονός ότι έπρεπε να ανασταλεί αυτή η φιλανθρωπική προσπάθεια. «Σήμερα, οι μόνοι που χάνουν είναι τα παιδιά του νοσοκομείου», ανέφερε.

Νωρίτερα, ο Ρίτσαρντ Πέιντερ, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Τζορτζ Μπους, είχε σχολιάσει ότι η Ιβάνκα Τραμπ δεν θα έπρεπε να προσελκύει δωρεές με αντάλλαγμα ειδική πρόσβαση, με δεδομένο τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη μεταβατική περίοδο μετά από τις εκλογές στις ΗΠΑ, όπως και την πιθανότητα να αποτελέσει ανεπίσημο σύμβουλο της διοίκησης του πατέρα της, με γραφείο στον Λευκό Οίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου