Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Τετ-α-τετ Βλαντιμίρ με Εμανουέλ

Αποτέλεσμα εικόνας για france russia

Ως ευκαιρία για μια καλύτερη γνωριμία χαρακτήρισε ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν τη συνάντηση του Ρώσου προέδρου με τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιούρι Ουσακόφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε: «Αυτή η επίσκεψη προσφέρει μια ευκαιρία να συζητήσουν ειλικρινά και να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον».

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η συνάντηση αυτή θα επιτρέψει στη Μόσχα και στο Παρίσι «να κατανοήσουν καλύτερα τις αποχρώσεις των θέσεων ο ένας του άλλου».

«Το σημαντικό για τους δύο προέδρους είναι να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον και να συζητήσουν τα διεθνή ζητήματα», προσέθεσε ο Ουσακόφ.

Ο Ουσακόφ δήλωσε επίσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Παρίσι στις 29 Μαΐου θα επισκεφθεί το Ρωσικό Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο, που εγκαινιάσθηκε στις 19 Οκτωβρίου στο Παρίσι. 

Αναφερόμενος στο εν λόγω Κέντρο είπε ότι πρόκειται για έναν «μοναδικό χώρο, που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για την υλοποίηση κοινών προγραμμάτων στον πολιτιστικό, ανθρωπιστικό και μορφωτικό τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου