Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση για το ΚΕΑΣΜ


Την Δευτέρα 23η Οκτωβρίου στην αίθουσα Πολιτισμού ''Αλέξανδρος'' στην Θεσσαλονίκη, το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών ''Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης'' διοργάνωσε την πρώτη του εκδήλωση για φέτος με θέμα «Προπαγάνδα και Αριστερά: αλήθειες και προσεγγίσεις». 

Πάνω από 350 πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους. Στο κοινό, περά από τις δεκάδες φοιτητών των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης ήταν εκπρόσωποι της Εκκλησιάς, ο Γεν. Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και συλλόγων, επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα και στελέχη κομμάτων.

Για περίπου 2,5 ώρες με όρεξη και προσήλωση αναπτύχτηκε ένας δυναμικός διάλογος μεταξύ ομιλητών και κοινού. Οι ομιλητές συζήτησαν πλειάδα ζητημάτων, όπως η σχέση της Αριστεράς με την Ελευθερία, οι μέθοδοι της προπαγάνδας της, οι διαφορετικές και συμπληρωματικές προσεγγίσεις στην πολιτική αντιμετώπιση από τον κεντροδεξιό χώρο καθώς και η ανάγκη ύπαρξης και ενίσχυσης του ιδεολογικού διαλόγου μεταξύ των διαφόρων κομμάτων και της κοινωνίας, μία αντιπαράθεση ιδεών. 

Ομιλητές ήταν οι κ.κ.: 

-Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής, τομεάρχης Εσωτερικών ΝΔ
-Γιώργος Κουμουτσάκος, βουλευτής Β Αθηνών, τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ
-Μίλτος Σαρηγιαννίδης, επίκουρος καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ
-Σάκης Μουμτζής, συγγραφέας-ιστορικός αναλυτής. 

Εναρκτήρια εισήγηση, πάνω στο κεντρικό θέμα της εκδήλωσης πραγματοποίησε, ο κ.Ιωάννης Παπαγεωργίου, Οικονομολόγος και Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΑΣ.Μ. 
Χαιρετισμό πραγματοποίησε ο κ.Ιωάννης Π. Χουντής, Κλασικός Φιλόλογος και Πρόεδρος του ΚΕ.ΑΣ.Μ.

Τη συζήτηση συντόνισαν οι κ. Κώστας Γκιουλέκας, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Ά Μέρος) και Θωμάς Χ.  Μαρκόπουλος, Διευθυντής Τύπου και Επικοινωνίας του ΚΕ.ΑΣ.Μ. (΄Β Μέρος).

Το ΚΕΑΣΜ, λοιπόν, συνεχίζει πιστό και προσηλωμένο στις αρχές και τις άξιες που θέσαμε εδώ και 3 χρόνια. Με ρεαλισμό και όραμα! Συνεχίζει επίσης γιατί ο απλός κόσμος, κάθε ηλικίας, δείχνει ενδιαφέρον για τις προτάσεις που παράγουμε ως think tank και τις ποικίλες δραστηριότητες που αναπτύσουμε ως ερευνητικός φορέας.  

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση υπάρχει στον κάτωθι σύνδεσμο: https://goo.gl/TrsBrt 

Για το Γραφείο  Τύπου και Επικοινωνίας
Ο Διευθυντής
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου