Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΔΑΠ Νομικής ΑΠΘ για Ρουβίκωνα: Ερωτηματικά γεννιούνται για το πώς η οργάνωση αυτή κατάφερε να εισέλθει σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα υπουργεία

Αποτέλεσμα εικόνας για υπεθα

Ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΘ

 Τις μεσημβρινές ώρες την Παρασκευή 17/11/2017 μέλη της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» εισήλθαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, περνώντας μάλιστα από την κεντρική είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, 20 περίπου μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν έφοδο στο Υπουργείο και έφτασαν μέχρι την κεντρική είσοδο που οδηγεί στο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκη.

Μάλιστα, αυτή τη φορά ερωτηματικά γεννιούνται για το πώς η οργάνωση αυτή κατάφερε να εισέλθει σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα υπουργεία.

Είναι απορίας άξιο πώς η συγκεκριμένη ομάδα, που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να δρα ανενόχλητη, με ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Το περιστατικό αυτό είναι το τελευταίο μιας σειράς παρόμοιων περιστατικών, όπως η είσοδος της συγκεκριμένης ομάδας στο ελληνικό κοινοβούλιο πριν λίγους μήνες.

Η κυβέρνηση, έρμαιο των ιδεοληψιών της, έχει πλέον παραδώσει τη χώρα στους αναρχικούς και αδυνατεί να προστατέψει τους πολίτες. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, καλύτερα να μετονομαστεί σε «Υπουργείο Προστασίας του αντιεξουσιαστή», μιας και η ηγεσία του Υπουργείου απ’ ότι φαίνεται δεν μπορεί να διασφαλίσει την εφαρμογή των νόμων.

Ως ΔΑΠ ΝΔΦΚ καταδικάζουμε απερίφραστα και χωρίς κανέναν αστερίσκο τέτοια περιστατικά, που ως σκοπό έχουν να πλήξουν την ίδια τη Δημοκρατία. Κάτι τέτοιο διαφαίνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ρουβίκωνας στην οποία γίνεται λόγος για μια «παρέμβαση ενάντια στο κράτος».

Επιπλέον, καλούμε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αλλά και σύσσωμη την κυβέρνηση, να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων θλιβερών περιστατικών, τα οποία δε συμβαίνουν σε καμία χώρα του δυτικού κόσμου.

Εν κατακλείδι, επειδή η Ελλάδα οφείλει να λειτουργεί σαν ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, στο οποίο θα τηρούνται οι νόμοι, είναι πλέον αδήριτη ανάγκη να τεθεί ένα τέλος στην ασυδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου