Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ντόρα: Δεν έχω ελπίδες ότι θα υπάρξει μία σοβαρή λύση στο Σκοπιανό

Σχετική εικόνα

Δεν θα υπάρξει λύση στο Σκοπιανό εκτίμηση η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επιπλέον ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει… Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» επεσήμανε.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘Μακεδονία’ και εμείς να τους λέμε ‘φούφουτους’», ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας». Η βουλευτής ξεκαθάρισε ακόμα ότι στη ΝΔ υπάρχει μια και ενιαία γραμμή, αυτή του Μητσοτάκη.

«Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό ‘’όχι’’, αλλά θα το ξανάκανα, και όλοι μας θα το ξανακάναμε» σημείωσε η κυρία Μπακογιάννη. «Εγώ διαπραγματεύτηκα κάτω από την ελληνική σημαία, ξέρω τι σημαίνει διαπραγμάτευση».

Ερωτηθείσα εξάλλου για τις αναφορές Ζάεφ ότι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις είχαν δεχτεί την ονομασία «Μακεδονία – Σκόπια», όπως επίσης είχαν δεχτεί άλλες ελληνικές κυβερνήσεις στο παρελθόν και διπλή χρήση, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε στον σταθμό μας ότι καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έχει συζητήσει θέμα διπλής ονομασίας στις διαπραγματεύσεις με τη σκοπιανή κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου