Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Δόσχορη Ελένη | Η γενιά μας κοιτάει την εξωτερική εμφάνιση και παραβλέπει την εσωτερική


Ελένη, θα μου πεις τα βασικά για σένα: 
Καταγωγή, επάγγελμα και σπουδές.

Είμαι από το Λουτράκι. Εδώ και κάποια χρόνια εργάζομαι στον χώρο της νύχτας, που ως γνωστό βγαζει τα καλυτερα παιδιά! Σπουδές, πήγαινα σε επαγγελματικό λύκειο με ειδικότητα την διοίκηση επιχειρήσεων, αργότερα τελείωσα κομμωτική και ονυχοπλαστική. 

Τι κάνεις επαγγελματικά αυτόν τον καιρό; 

Αυτό τον καιρό εργάζομαι ως barwoman στην περιοχή της Κορινθίας σε γνωστα νυχτερινά μαγαζιά και κάποιες μέρες βρίσκομαι και στην Αθήνα ως υποδοχή, επίσης σε μεγάλα μαγαζιά. Γενικά μου αρέσει να συνεργάζομαι με πολλές επιχειρήσεις ταυτόχρονα, δεν κάθομαι, πρέπει να εργαζομαι διοτι στην ηλικια μας οφειλουμε να ειμαστε ενεργοί, ο καθένας με τον τρόπο του.

Eχεις δεχθεί κάποιας μορφής ‘’μπούλινκ’’ ως νέα γυναίκα και ως περσόνα; 
Στον επαγγελματικό σου χώρο ή στην καθημερινότητα γενικά. 

Είμαι πολύ δυναμική, αυθόρμητη και... εκρηκτική και αυτό βγαίνει προς τα έξω οπότε δεν το επιτρέπω να συμβεί! Θα έλεγα όμως ότι πιο πολύ το αποσκοπούν οι γυναίκες που νιώθουν απειλή. Με τους άντρες έχω καλύτερες σχέσεις, ως γνήσιο "αγοροκόριτσο" που είμαι από μικρή.

Ποιο το παράπονο σου από την γενιά μας; 
Πως βιώνεις την οικονομική - πολιτική κρίση της πατρίδας μας;

Νομίζω το παράπονο μου από την γενιά μας είναι ότι παρακοιτάμε την εξωτερική μας εμφάνιση που δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά ας μην ξεχνάμε την εσωτερική που είναι η ουσία. Μην καλλιεργείτε μόνο το έξω αλλά και το μέσα! Να σου πω την αλήθεια το μόνο που άλλαξε με την οικονομική κρίση είναι ότι αναγκαστικά να δουλεύω ακόμη περισσότερο. Πιο πολύ με ενοχλεί που βλέπω άλλες οικογένειες να υποφέρουν, να μην έχουν τα απαραίτητα!

Μια θετική - ελπιδοφόρα σκέψη σου για το αύριο; 
Ποιο είναι το προσωπικό σου μότο; 

''Είμαστε οι επιλογές μας εμείς καθορίζουμε το μέλλον μας, κάντε τις σωστές επιλογές για τον εαυτό σας! Γιατί μόνο εσείς ξέρετε τι σας γεμίζει και σας κάνει ευτυχισμένους.'' Νομίζω αυτό με καλύπτει πλήρως. 


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου