Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Φώφη και Άδώνις... τρολλάρουν Τσίπρα για την ήττα των Podemos στην Ισπανία

Αποτέλεσμα εικόνας για ισπανικες εκλογες 2019

Τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το αποτελέσματα των ισπανικών εκλογών σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter δείχνει να απορεί για τον λόγο για τον οποίο πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ - από τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ισπανία.

Μάλιστα, ο Αδωνις Γεωργιάδης κάνει και τους παραλληλισμούς των ισπανικών κομμάτων με τα εγχώρια.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Παρακολουθώ από το πρωί τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των Ισπανικών Εκλογών, δηλ για το ότι ο εκεί Σύριζα έχασε -7% που πήγε όλο στο εκεί ΠΑΣΟΚ. Και που η εκεί ΧΑ πήρε 10% από την εκεί ΝΔ ...άβυσσος η ψυχή τους ειλικρινά...» γράφει συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ισπανία.

"Συγχαρητήρια Πέδρο η νίκη σου είναι έμπνευση για όλους μας. Η νίκη των Σοσιαλιστών στις εκλογές στην Ισπανία αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για την προοδευτική Αλλαγή στην Ευρώπη» έγραψε αρχικά η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας την νίκη των σοσιαλιστών στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου