Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Μάχη ψήφο-ψήφο για την 2η θέση μεταξύ Ζέρβα, Ορφανού, Νοτοπούλου. Αυτή την στιγμή προηγείται ο Ζέρβας

Αποτέλεσμα εικόνας για δημος θεσσαλονικης

Συνεχίζεται η μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον δήμο Θεσσαλονίκης που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στις επαναληπτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου, για την δημαρχία της συμπρωτεύουσας.

Με καταμετρημένο το 62% της επικράτειας προηγείται ο Νίκος Ταχιάος, ο οποίος με 22% εξασφάλισε την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στις επαναληπτικές εκλογές. Από εκεί και πέρα τη μάχη για την δεύτερη θέση δίνουν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 14,7% και ακολουθεί σε απόσταση «αναπνοής» ο Γιώργος Ορφανός με 14,4%, που έχουν αφήσει αρκετά πίσω την εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,5%.

Ενώ πιο πίσω βρίσκονται ο Σπύρος Βούγιας με 7%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 5,3% και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος με 4,4%.

Ακολουθούν ο Πέτρος Λεκάκης με 2,7%, ο Εφραίμ Κυριζίδης με 2,5%, ο Χάρης Αηδονόπουλος με 2,4%, ο Αντώνης Γαζάκης με 1,7% και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 1,7%. Πιο πίσω βρίσκονται ο Γιώργος Ρακκάς με 1,2%, ο Ιωάννης Νασιούλας με 1,1%, ο Ιωάννης Κουριαννίδης με 1,1% και ο Ιωάννης Κούτρας με 1%.


Στο 0,9% είναι το ποσοστό που λαμβάνει ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, στο 0,9% ο Βασίλης Μωυσίδης και στο 0.2% ο Κωνσταντίνος Αναγνωσταράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου