Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Μπαμπινιώτης: Χρειαζόμαστε στην Ευρωβουλή στελέχη σαν την Εύα Καϊλή

Σχετική εικόνα

Στήριξη στην Εύα Καϊλή λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες από το διακεκριμένο καθηγητή γλωσσολογίας και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Γεώργιο Μπαμπινιώτη.

Ο κ. Μπαμπινιώτης με δήλωση του στη σελίδα της κ. Καϊλή στα social media αναφέρει:”Όσοι ψηφίζουν ΚΙΝΑΛ αξιοκρατικά μπορούν να υπερψηφίσουν την κ.Εύα Καϊλή η οποία με το ήθος, τη συνέπεια και τη μαχητικότητά της, ετίμησε τις ιδέες της, την παράταξή της και το εθνικό θέμα της Μακεδονίας. Η Ευρωβουλή χρειάζεται τέτοια Ελληνικά στελέχη”.



Η ευρωβουλευτής που είναι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές απάντησε ως εξής:

Χίλια ευχαριστώ για αυτή την μεγάλη τιμή Γεώργιος Μπαμπινιώτης 🌹 ! Αναπάντεχα καλά λόγια από τον άνθρωπο που γνωρίζει την αξία και δύναμη των λέξεων, της Ελληνικής, του πολιτισμού, της ταυτότητας, των συμβόλων και που μας κάνει περήφανους με την προσφορά του και τις παρεμβάσεις του, αλλά κυρίως το ήθος του στην αρένα του δημόσιου λόγου και της πολιτικής ζωής του τόπου μας!

Με εκείνους που στα δύσκολα μείναμε μαζί και δεν σιωπήσαμε, αισθάνομαι πως μπορούμε να επανακτήσουμε όσα αξίζουν στους Έλληνες και την πατρίδα μας στην Ευρώπη #Αποφασισμένη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου