Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Αναστασίου για τις πυρκαγιές στην Ανατολ. Αττική το 2018: Θρηνούμε τους νεκρούς ακόμη. Δεν έχουμε δάση, είναι όλα καμένα, αν έρθεις στην περιοχή αισθάνεσαι τον θάνατο και όποτε αναφέρομαι σε αυτό το θέμα σκοτεινιάζω γιατί το ζήσαμε όλοι οι κάτοικοι

Αποτέλεσμα εικόνας για vassia anastasiou

ΠΗΓΗ: Βάσια Αναστασίου στο TheCaller: To Kίνημα Αλλαγής είναι το πιο ανανεωμένο κόμμα

Στο ερώτημα γιατί αποφάσισε να κατέλθει υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής, απάντησε: "Το Κίνημα Αλλαγής η ραχοκοκκαλιά του είναι το ΠΑΣΟΚ. Εγώ έχω μεγαλώσει στις πλάτες του πατέρα του σηκώνοντας τη σημαία. 

Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα ιδεολογικά το σπίτι μου, και από επιλογή γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει την ιδεολογία της Αριστεράς. Παραδοσιακά αυτό υπηρετεί. Τον σοσιαλισμό, την Κεντροαριστερά, το Κοινωνικό Κράτος. 

Σε αυτές τις αξίες έχω εντρυφήσει από μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας βλέποντας την πολιτική κατάσταση, την εξέλιξη της κρίσης, είδαμε τη μεταλλαγή του ΠΑΣΟΚ σε Κίνημα Αλλαγής. Διατηρεί τις αξίες του ΠΑΣΟΚ όλες, διατηρεί και ιστορικά στελέχη, τα οποία από τον κόσμο είναι ευρέως αποδεκτά και προχωράμε στην ανανέωση στην επόμενη σελίδα". 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι έχει αλλάξει στην ανατολική Αττική, την εκλογική της περιφέρεια, με τα τραγικά συμβάντα που βιώσαμε τον περασμένο χρόνο, ανέφερε: 

"Τίποτα, θρηνούμε τους νεκρούς ακόμη. Δεν έχουμε δάση, είναι όλα καμένα, αν έρθεις στην περιοχή αισθάνεσαι τον θάνατο και όποτε αναφέρομαι σε αυτό το θέμα σκοτεινιάζω γιατί το ζήσαμε όλοι οι κάτοικοι και εμείς οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ουσιαστικά οι άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί, τους αφήσανε να καούν ζωντανοί και σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Και δεν έχει αλλάξει τίποτα γιατί πολύ απλά κανείς δεν ασχολήθηκε με ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, όπως είναι η απώλεια της ανθρώπινης ζωής, της ιδιοκτησίας, της πανίδας".  

Η Βάσια Αναστασίου ανέλυσε τα προβλήματα της περιοχής της, τα οποία θα πρέπει να λυθούν την επόμενη ημέρα και τόνισε ότι τα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής δεν θα είναι χαμηλότερα από τις Ευρωεκλογές.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου